Günlük burç yorumları 19 Ekim 2021: Yay, Koç, Terazi, Akrep, Aslan, Oğlak, Kova, Yengeç, Balık, Bir sırrınız ifşa olabilir..

Günlük burç yorumları 19 Ekim 2021: Yay, Koç, Terazi, Akrep, Aslan, Oğlak, Kova, Yengeç, Balık, Bir sırrınız ifşa olabilir..

19 Ekim 2021 günlük burç yorumlarında, Koç burcu, Boğa burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu ve Balık Burçları Ay koç burcu seyrinde. 20.Ekim koç burcu dolunayına gidiyoruz. Fırtına öncesi sessizlik biraz. Koç'un yönetici gezegeni Mars iş başında, Pluto devrede. Ay güneş karşıt. Gökyüzü gergin, açılar sert.

Herkese Merhaba,

Ay koç burcu seyrinde. 20.Ekim koç burcu dolunayına gidiyoruz. Fırtına öncesi sessizlik biraz. Koç'un yönetici gezegeni Mars iş başında, Pluto devrede. Ay güneş karşıt. Gökyüzü gergin, açılar sert. Değişim ve dönüşüm kaçınılmaz. Size hizmet etmeyen kişi ve olaylarla ilgili sarsıcı bir şekilde yüzleşme yaşayabilirsiniz. Zoraki yürütmeye çalıştığınız aslında çoktan bitmiş tüm ilişkiler sonlanabilir. Sen değişimi reddetsen bile Pluto bunu yapacak. Değişimin farkında olan akışta kalanlar ve kabule geçenler daha hafif etkilenebilir bu dolunaydan. Evet alıştığınız bir sistem var düzeniniz bozulur diye korkabilirsiniz ve evet yakıcı, yıkıcı, sarsıcı olacak ama her ne oluyorsa da en yüksek hayrımıza olacak. 

Farkında olmanız ve geleni farkındalıkla kabul etmeniz dileğimle. 

Şems'in bir sözü var hani bilirsiniz. Bu sözü içselleştirin ve sindirin bence. 

“Düzenim bozulur hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?”

20 Ekim 2021 Günlük burç yorumları: Natal haritanız bugün size önemli haberleri var! Gayrimenkul, Kredi, Kariyer, Sağlık

19 Ekim Günlük Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu: İkili ilişkilerde soğuk tavırlar görebilirler. Kendilerini yorgun hissedebilirler. Aile içi eş ve kardeşlerle alakalı parasal konulara dayalı sorunlar yaşayabilirler. Bazı düşünce ve davranış kalıplarını değiştirmeleri gerekebilir. Biraz dinlenmeye ufak bir tatile ihtiyaçları var.

19 Ekim Günlük Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu: En yakın çevreyle ilgili yaşanan sıkıntılı durumlara tekrardan maruz kalabilirler. Bıtkınlık içinde olabilirler. Şu an hiç bir şeyi doğru değerlendiremiyor olabilir boğalar. Maddi ve manevi konularla iletişimde oldukları kişilerle yüzleşme yaşayabilirler. Ya tamam ya devam diyecekler.

Günlük burç yorumları 21 Ekim 2021! Erken emeklilik, para, kariyer, iş, sağlık.. Koç, Yay, Akrep, Yengeç, Terazi ve Aslanlar...

19 Ekim Günlük İkizler Burcu Yorumu

İkizler Burcu: Yaptıkları bir işin karşılığını alamayabilir ikizler. Hak ettikleri ödeme beklenenin altında olabilir. İş çevreleriyle ilgili yeni kararlar alabilirler. Motivasyon düşüklüğü yaşayabilirler. Doğru ve yanlış arasında yönlerini bulamayabilir bazı ikizler. Ciddi ortaklıklar için sabırsız davranmasınlar. 

19 Ekim Günlük Yengeç Burcu Yorumu

Yengeç Burcu: Bireysel olarak artık tek başlarına yol almak istiyor olabilirler. İlişkilerde yol ayrımları olabilir. Eski bir tanıdık çıkabilir karşılarına. Hediye de gelebilir bazı yengeçlere. İstedikleri bir şeyle ilgili sevindirici bir haber alabilirler. Söz nişan kararı alanlar olabilir. Yurt dışı seyahatleri gündeminde bazılarının.

19 Ekim Günlük Aslan Burcu Yorumu

Aslan Burcu: Bazıları mevcut ilişkisinden kopabilir. Aynı hatalar gün yüzüne çıkabilir. Bazıları ise çok uyumlu gerçek kalıcı bir ilişkiye başlayabilir. Beklenmedik bir yardım gelebilir kendilerine. Sorumluluklarından kaçmamış aslanlara ödül var. İşte terfi zam konuları gündemde. Evliliğe gidebilir bazıları ve bir hayali gerçek olabilir aslanların.

Günlük burç yorumları 21 Ekim 2021! Erken emeklilik, para, kariyer, iş, sağlık.. Koç, Yay, Akrep, Yengeç, Terazi ve Aslanlar...

19 Ekim Günlük Başak Burcu Yorumu

Başak Burcu: Fiziksel enerjileri yükseliyor ve zihinsel ruhsal olarak da huzurlu rahatlamış hissedecekler kendilerini. Aile içi huzuru buluyorlar. İkili ilişkilerde sevgi saygı uyum sağlanıyor. İş kariyer hayatında bazıları istediği konuma gelebilir. Keyifli haberler alabilirler. Aynı anda bir kaç yerden iş haberi de alabilirler.

19 Ekim Günlük Yay Burcu Yorumu

Yay Burcu: Beklenen haber geliyor. Ama bu haber canlarını sıkabilir. Üçüncü kişiler yüzünden kalp kırıklığı yaşayabilirler. İçsel huzursuzlukları var. Hafif depresyon halinde olabilirler. Bekledikleri bir kişi varsa o da gelmeyebilir. Bazı yaylar yolculuğa çıkabilir.

Günlük burç yorumları 21 Ekim 2021! Erken emeklilik, para, kariyer, iş, sağlık.. Koç, Yay, Akrep, Yengeç, Terazi ve Aslanlar...

19 Ekim Günlük Terazi Burcu Yorumu

Terazi Burcu: Bir üzüntü yasayabilirler. Aldıkları kararla ilgili pişmanlık duyabilirler. Umut ettikleri bir durum dediğim dedik bir kadın tarafından engellenebilir. Maddi bir kayıp gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde ne olduğunu anlayamadıkları bir bitiş sonlanma yaşayabilirler. Evli bazı teraziler boşanma kararı alabilir.

19 Ekim Günlük Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu: İçlerine kapanmış akrepler. İki kişinin hedefinde olabilirler. Arkalarından iş çevriliyor olabilir. Emek verdikleri bir durumla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirler. Hedeflerine gittikleri yolda yine en yakın çevre çelme takıyor olabilir. Dedikoduları yapılıyor ve kulaklarına gelecek. Anne ve kadın figürleriyle ilgili sorunlar yaşanabilir. Anksiyete tetiklenebilir bazılarında.

19 Ekim Günlük Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu: Parasal konularla alakalı çok sevindirici bir haber geliyor. Yüklü bir para geçebilir ellerine. Kredi çekebilir bazıları. Ve miras geliyor oğlaklara. Kazanç sağlayacak ortaklıklar gündeme gelebilir. Aşk konuları olanlarda aile tanışmaları olabilir. Müjdeli haberler ve zenginlik getirecek başlangıçlar var.

19 Ekim Günlük Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu: Askıda kalan konular bir süre daha beklemede kalabilir. Aynı şeyi yaparak farklı sonuç alamazlar. Hayatlarında bazı şeyleri artık deglemenin zamanı gelmiş. Saplantılı kaldıkları kişi ve olaylarla ilgili tabuları yıkmaları gerekiyor artık. Maddi konularla ilgili sıkıntılar bir süre daha devam edebilir.

19 Ekim Günlük Balık Burcu Yorumu

Balık Burcu: Olmasını çok istedikleri bir durumla ilgili sarsıcı, yıkıcı olaylar yaşayabilirler. Bulundukları yerden gidebilirler. Mekan değişikliği var. Bir veda terk ediş yaşayabilirler. Maddi başlangıçlar ve yatırımlar zarara uğratabilir. İkili ilişkilerde yine bazı ayrılık var. Hava ve deniz yolculuğu yapabilir bazıları. Rotasını değiştiriyor balıklar.

20 Ekim 2021 Günlük burç yorumları: Natal haritanız bugün size önemli haberleri var! Gayrimenkul, Kredi, Kariyer, Sağlık

Sevgiler..

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum