Hanedan dizisi Star TV'de ne zaman başlayacak? Hanedan dizisi konusu ve oyuncuları kimler?

Hanedan dizisi Star TV'de ne zaman başlayacak? Hanedan dizisi konusu ve oyuncuları kimler?

Bir çok başarılı çalışmayla dii sektörüne adını yazdıran Ay Yapım, Hanedan adlı projesi için Star TV ile anlaştı. Şuan tek dizisi olan Ada Masalı ile izleyicileri kendine çeken Star TV yeni dizi sezonu Hanedan ile başlıyor.

Henüz oyuncu kadrosu beli olmayan yapımın senaristliğini Fatmagül’ün Suçu Ne, Aşk-ı Memnu, Aşk Yeniden, Menekşe ile Halil ve Yaprak Dökümü gibi izleyicilerden tam not almış dizilerin de senaristi olan Ece Yörenç üstlendi. Ay Yapım ve Ece Yörenç’i bir araya getiren Hanedan dizisi izleyicilerde merak uyandırmaya devam ediyor.

Dizinin Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor

Geçtiğimiz günlerde dizinin başrolünün Demet Özdemire’e teklif edildiği duyulmuştu. Ancak demet Özdemir’in teklifi henüz kabul ettiği açıklanırken bu teklif ile dizinin ekranın sevilen yetenekli yüzleri ile başarılı bir çalışma olacağı ve reyting rekorları kıracağı konuşulmaktadır.

Erkenci Kuş dizisiyle yıldızı parlayan, Doğduğun ev kaderindir dizisi ile de oyunculuğunu tüm Türkiye’ye kanıtlayan güzel oyuncu, son olarak Netflix’te yayına giren Aşk Taktikleri filminde rol aldı. Başrol olarak oynayan güzel oyuncunun filmde partneri ise Şükrü Özyıldız. Güzel oyuncunun Netflix için oynadığı filmin çekimleri ise bitmek üzere. Aşk Taktikleri filminin çekimleri biter bitmez Hanedan dizisinin çekimleri için planlamaların artacağı düşünülüyor.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.