Herkes çok merak ediyordu! Camdaki Kız dizisinin Muzo'su belli oldu! Muzo karakteri bakın kim çıktı!

Herkes çok merak ediyordu! Camdaki Kız dizisinin Muzo'su belli oldu! Muzo karakteri bakın kim çıktı!

Camdaki Kız dizisinde yer alan Muzaffer karakteri çok konuşuldu. Herkes kim olduğunu çok merak ediyordu. Artık kim olduğu ortaya çıktı ve yeni bölümde ekranlara gelecek. Camdaki Kız dizisinin Muzo karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Tüm detaylar haberimizde.

İlk bölümüyle ekranlara damgasını vuran ve yüksek izlenmelerle ön plana çıkan Camdaki Kız dizisi, sosyal medyada konuşulan yapımlar arasındaki yerini aldı. Birinci bölümünde izleyicilere o müthiş atmosferini tam anlamıyla yansıtarak, hayran kitlesini yavaştan oluşturmaya başladı.

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı Camdaki Kız dizisi, ilk bölüm itibariyle çok konuşulmaya başlandı. İlk bölümde hikaye itibariyle çok konuşulan bir isim yer aldı. Muzaffer karakteri üzerine yoğunlaşılan bölümde bu karakter gösterilmedi. Herkes bu karakterin kim olduğunu çok merak etti. Namı diğer Muzo karakteri ve dizi hakkındaki tüm gelişmeler sizlerle. 

Camdaki Kız dizisindeki Muzo rolünü kim oynuyor?

2922715-810x458-u33c.jpg

Feyyaz ve Burcu ikilsiinin başrollerinde yer aldığı Camdaki Kız, Kanal D ekranlarında ilk bölümü yayınlandı. Çıktığı ilk bölüm itibariyle çok sevildi ve konuşulmaya başlandı. İlk bölüm ile üzerinde durulan Muzaffer karakteri hakkında birçok gelişme meydana geldi. Muzo karakterinin hikayeye dahil edilmesiyle yeni bir oyuncu daha diziye katılmış oldu. 

Damga vuran gelişmeler ışığında Muzo karakterini kim oynayacağı belli oldu. Dizi içerisinde çok konuşulan ama hiç gösterilmeyen karakter merak konusu oldu. Camdaki Kız dizisindeki Muzaffer karakterini herkesin aşina olduğu bir isim Enis Arıkan canlandıracak. Kendisini birçok yapımda gördüğümüz ve uzun süre çekim işlerine ara veren Enis Arıkan tekrardan sahneye çıkmaya hazırlanıyor. 

Ekranların sevilen yüzü geri geliyor! 

Camdaki Kız dizisindeki Muzo karakterine hayat verecek olan Enis Arıkan, diziye yeni bir soluk getirmeye geliyor. Kendisini birçok yapımda eğlenceli ve sempatik olarak gördüğümüz Enis Arıkan, bu dizide de unutulmaz sahneleriyle gönlümüze kazınacaktır. Uzun süredir dizi ve film işlerine ara veren Enis Arıkan, izleyicisiyle buluşma planları yapıyor. 

İlginizi çekebilir... 

Star TV'de yeni dizi başlıyor! Kağıt Ev dizisinin konusu nedir? Kağıt Ev oyuncuları kimlerdir? Kağıt Ev dizisi ne zaman başlayacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.