Ramo dizisinin final bölümü ifşa oldu! Her şey açığa çıktı! Ortalık fena şekilde karıştı! Ramo'nun başına gelenlere inanamayacaksınız!!

Ramo dizisinin final bölümü ifşa oldu! Her şey açığa çıktı! Ortalık fena şekilde karıştı! Ramo'nun başına gelenlere inanamayacaksınız!!

Ramo dizisinin final bölümü resmen açığa çıktı. Ekranlara apar topar veda edecek olan dizi için böyle bir karar alınması izleyiciler tarafından tepkiyle karşılandı. Ramo dizisi ne zaman final yapacak? Ramo final bölümünde neler olacak? Tüm detaylar haberimizde..

Ekranların sevilen dizisi Ramo’nun final bölümü ifşa oldu. Daha önceden de birçok fikir yürüten izleyiciler ve hayranlar bu ifşa karşısında şoka uğradı. İfşa Ramo karakterini canlandıran Murat Yıldırım’ı derinden üzecek bir olayı içeriyor. Sadece Ramo karakteri değil diğer tüm karakterler de bu durumdan nasibini alacak. Geçtiğimiz günlerde final bölümünün yayınlanacağını duyuran ekip şu anda bu bölümün açığa çıkma durumuyla karşı karşıya. 

İlk olarak Adana şehrinde başlanan dizi senaryo gereği İstanbul’a taşınmıştır. Bu süreç dizinin gidişatını bir hayli etkilemişti. Aksiyon dolu sahnelere bol bol yer veren ve izleyicileri ekranları başında kilitleyen dizi, yakın zamanda final yaparak ekranlara veda edecek. Böylece bir dizinin daha sonuna gelinmiş olacak. 

Ramo dizisinin final bölümü ifşa oldu

0x0-ramo-40-final-bolumu-16-nisan-2021-cuma-fragmani-yayinlandi-izle-ramodan-ekranlara-olumcul-veda-1618466152315.jpg 

Dizinin yer aldığı son bölüm geçen günlerde açığa çıkmıştı. Serdengeçti grubunun lideri olarak ortaya çıkan Ramo açığa çıkınca elinden geleni ardında koymadı ve ortalığı resmen ateşe verdi. Bu olaydan sonra Ramo ve ailesi adına ölüm fermanı imzalandı. Şerif vasıtasıyla Ramo için baskın düzenlendi ve bu olaylar sonrasında Doğu gözaltına alındı. Bu vesileyle arabaya alınan Doğu kötü bir olayla karşı karşıya kaldı. Arabanın içerisinde olan Doğu büyük bir patlamaya maruz kaldı.  

İfşanın en en can alıcı kısmı Doğu’nun bu arabadan kurtulacağını ortaya çıkarması oldu. Herkes bu olayın sonucunu merak ederken açığa çıkan detaylar yüreklere su serpti. Doğu arabadan kurtulduktan sonra Ramo intikam ateşiyle yanıp tutuşacak. Doğu’nun intikamını almak için Şerif’e baskın yapacak ve çok sert bir şekilde karşılık verecek. 

İlginizi çekebilir 

Blutv bu hafta sonu ücretsiz oluyor! Behzat Ç, Sıfır Bir, Yarım Kalan Aşklar, Doğu, Aynen Aynen dizileri ücretsiz yayınlanacak!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.