Star TV'de yeni dizi başlıyor! Kazara Aşk dizisinin konusu nedir? Kazara Aşk oyuncuları kimlerdir? Ne zaman başlayacak?

Star TV'de yeni dizi başlıyor! Kazara Aşk dizisinin konusu nedir? Kazara Aşk oyuncuları kimlerdir? Ne zaman başlayacak?

Kazara Aşk dizisi yeni soluklu yapım olarak Star TV ekranlarında boy göstercek. Kazara Aşk dizisinin konusu nedir? Kazara Aşk oyuncuları kimlerdir? Kazara Aşk dizisi ne zaman başlayacak? Tüm detaylar haberimizde.

Star TV ekranlarının yeni soluklu dizisi Kazara Aşk, izleyicisiyle buluşmayı dört gözle bekliyor. Aşk temalı ve tesadüflere yer veren hikaye örgüsüyle yakında ekranlarda boy göstecek. Peki yeni dizi Kazara Aşk’ın oyuncuları kimlerdir? Kazara Aşk dizsiinin konusu nedir? Kazara Aşk dizisi ne zaman başlayacak? Gibi birçok soru takipçiler tarafından çokça sorulan sorular arasında. İşte tüm detaylarıyla Kazara Aşk dizisinin detayları. Okumaya devam edin. 

Kazara Aşk dizisi ne zaman başlıyor? 

ask-1.jpg

Yeni gençlik dizisi ve aşk temalı dizi Kazara Aşk, yakında izleyicisiyle buluşacak. Mayıs ayı içerisinde yayınlanması planlanan dizinin şimdiden sosyal medyada kitlesi oluşmuş durumda. Başrol oyuncularıyla da dikkat çeken dizi, yaza damgasını vuracak cinsten. 

Kazara Aşk dizisinin konusu nedir? 

Dizinin isminden de anlayabileceğimiz gibi teması da aşk konuludur. Bir kaza sonucu hayat hikayelerini yeniden yazmaya çalışan ve beyaz bir sayfa açan gençleri konu alacak. İçerisinde aşktan başka mizah unsurları da barındıracak olan yapım bomba gibi gelecek. 

Kazara aşk dizisinde hangi oyuncular yer alacak? 

as.jpg

Tam kadro henüz açıklanmasa da Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Gürler ve Gökçe Yıldız gibi ünlü isimler yer alıyor. Koliba Film şirketi önceki dizilerden zarar ettiği maddiyatı, bu diziyle birlikte telafi etmek istiyor. Yaza damgasını vuracak mı hep birlikte göreceğiz. 

İlginizi çekebilir 

Sefirin Kızı dizisinde şoke eden gelişme: Final tarihi belli oldu! Neslihan Atagül bile diziyi kurtaramadı!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.