Star TV’nin En Talihsiz Dizisi Ortaya Çıktı! Görünce Çok Şaşıracaksınız

Star TV’nin En Talihsiz Dizisi Ortaya Çıktı! Görünce Çok Şaşıracaksınız

Star TV bu sezon kötü reyting sonuçları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Bu sezon dizilerinden Kazara Aşk 13, Ada Masalı 25, Sana Söz 7, Benim Hayatım dizisi ise sadece 6 bölüm televizyon karşısında yayınlandı.

Star TV bu sezon kötü reyting sonuçları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Bu sezon dizilerinden Kazara Aşk 13, Ada Masalı 25, Sana Söz 7, Benim Hayatım dizisi ise sadece 6 bölüm televizyon karşısında yayınlandı. Bu kötü reyting sonuçlarına bir yenisi olan Annemizi Saklarken de eklendi.

Star TV’nin Yeni Dizisi de Beklentinin Altında Kaldı!

Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken oldu. Dizinin yönetmenliğini Barış Yök üstlendi. Güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizi reyting sonuçları ile beklenilenin altında kaldı. İlk bölümü 8 Aralık Çarşamba günü yayınlanan dizininin 2. bölümü de geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Beklenilen reytinglere ulaşamayan Annemizi Saklarken dizisinin çok da iyi oyuncu kadrosu ve güçlü başrol oyuncusu olmasına rağmen kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Başrollerinde Kutsi, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, Ezgi Gör, Semih Kızılkaya oldu.

Annemizi Saklarken Dizisinin Konusu mu Dikkat Çekmedi?

Annemizi Saklarken dizisi aldığı reyting sonuçları ile durumunu gözden geçirmeye başladı fakat henüz 2. bölümünde düşük reyting sonuçları erken final ihtimalini düşündürdü. Dizinin konusu ilk fragmanı ile dikkat çekse de beklenilen ilgiyi göremedi. Genç yaşta bebeğini kucağına alan bir annenin yaşadıklarını anlatan dizinin kaderinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Star TV’ye Bir Kötü Reyting Sonucu Daha!

Star TV bu sezon aldığı kötü reyting sonuçları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda yayınlanan dizilerinde en çok ekran karşısına gelen Ada Masalı 25 bölüm yayınlanabilmişti.

Star TV son dizilerinde aldığı sonuçlar ile erken finaller yaşamak zorunda kaldı. Yeni dizisi olan Annemizi Saklarken henüz ikinci bölümde düşük reytinglere mahkum oldu. Tüm kişiler de 18, AB'de 16, ABC1' de ise 22. sırada yer bulabildi. İkinci bölümü ile aldığı sonuçlar ve bundan sonra yayınlanacak bölümde aldığı reytingler, dizinin gidişatı için önemli olacak.

Annemizi Saklarken Final mi Yapacak?

Son zamanlar da erken final yapmak zorunda kalan kanala bir yenisi daha eklenecek mi merak konusu oldu. Annemizi Saklarken güçlü kadrosu ile bu sonucu hak etmezken oyuncularını ise hayal kırıklığına uğrattı. Star TV dizisi Annemizi Saklarken erken final yapmak zorunda kalacak mı sorusunun cevabı bekleniliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.