Teşkilat Dizisinde Ekip Dağılıyor! TRT'nin Bu Ayrılık Kararı Çok Tartışılır...

Teşkilat Dizisinde Ekip Dağılıyor! TRT'nin Bu Ayrılık Kararı Çok Tartışılır...

TRT 1 ‘in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ta beklenmeyen şok bir ayrılık kararı geldiği iddia edildi.Son zamanlarda reyting konusunda sıkıntı yaşayan ve yerini yargı dizisine kaptıran Teşkilat’ta son bölümlerde TRT 1 bazı kararlar alarak dizide düzenlemeler gerçekleştirdi.Daha bu haber sıcaklığını korurken Teşkilat dizisi severleri için şok edici bir haber daha geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldıktan sonra Teşkilat dizisinde rol almayı kabul eden ünlü oyuncu Turgut Tunçalp, Halit Başkan rolüyle izleyicilerden tam not aldı. Mete başkan rolüyle büyük beğeni toplayan usta oyuncu Mesut Akusta İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü Oyuncu Teşkilat Dizisinden Ayrılıyor Mu ?

Mesut Akusta, Murat Türkmen’in ‘’imparator geri döndü’’ notuyla hikaye bölümünden yayınlamış olduğu gönderiyi kendi hesabı üzerinden kendisini sevenler ile paylaştı. Bu durum Mesut Akusta’yı Mete Başkan rolüyle çok seven dizi izleyicilerin yüreğine su serperken bir yandan akıllara Turgut Tunçalp’in özel ekibin başındaki günlerinin sayılı olup olmadığını akıllara getirdi.

Mesut Akusta, geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçirip hastaneye kaldırılmıştı, tedaviye çok hızlı yanıt veren Mesut Akusta normal hayatına geri dönüş yaptı.

Şuan da net bir bilgi olmamakla birlikte Mesut Akusta’nın Mete Başkan rolünde diziye geri döneceği ve daha diziye yeni dahil olan Halit Başkan rolündeki Turgut Tunçalp’in ise diziye erken veda edeceği iddia edildi.

Yeni gelişmeler oldukça bizde sizleri bilgilendireceğiz bizi takip etmeye devam edin.

 

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.