Suudi Arabistan'dan İzmir'deki depremzedelere yardım

Suudi Arabistan'dan İzmir'deki depremzedelere yardım

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı göre yapılan açıklamada, "Ege Denizi'nde meydana gelen ve İzmir'de ağır maddi hasara yol açan depremin arkasından Kral Selman bin Abdulaziz, Türkiye'deki depremde etkilenen kardeşlerimize acil tıbbi, insani ve barınma yardımı yollamak için Kr.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı göre yapılan açıklamada, "Ege Denizi'nde meydana gelen ve İzmir'de ağır maddi hasara yol açan depremin arkasından Kral Selman bin Abdulaziz, Türkiye'deki depremde etkilenen kardeşlerimize acil tıbbi, insani ve barınma yardımı yollamak için Kral Selman Destek ve İnsani Incelemeler Merkezi'ne direktifler verdi" denildi. Açıklamda, hem “Kral Selman, bu destek ile kardeş Türk halkının yanında olmayı, can ve mal kaybına neden olan depremin etkilerini hafifletmeye amaçlamaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Hamad Alnajjar - Muhammed Rabah
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.