Öğrenciler lokum ikramı için Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ettiler

Öğrenciler lokum ikramı için Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ettiler

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medya üzerinden ‘Okullar açıldığında ilk teneffüs 40 dakika’ paylaşımına Afyon lokumu ile destek vermişti. Başkan Zeybek’in gönderdiği lokumlar Düzce’de Fatih İlkokuluna ulaşarak öğrencilerin ağızlarını tatlandırdı.

DÜZCE(İHA) – Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medya üzerinden ‘Okullar açıldığında ilk teneffüs 40 dakika’ paylaşımına Afyon lokumu ile destek vermişti. Başkan Zeybek’in gönderdiği lokumlar Düzce’de Fatih İlkokuluna ulaşarak öğrencilerin ağızlarını tatlandırdı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un pandemi döneminde sosyal medya sayfasından "Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız" açıklamasına bir çok yerden destek gelmişti. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te 81 ilde 81 okula Afyon lokumu göndereceğini söylemişti. Başkan Zeybek’in gönderdiği lokumlar Düzce’ye de ulaştı. Gönderilen lokumlar Fatih ilkokulunda öğretmeler tarafından öğrencilere tek tek dağıtılarak öğrencilerin teneffüste ağızları tatlandı.

Öğrenciler lokum ikramı için Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.