İnfo Yatırım'dan Emre Alkin ile özel Merkez Bankası yayını!

İnfo Yatırım'dan Emre Alkin ile özel Merkez Bankası yayını!

Piyasaların dikkatle beklediği faiz kararı açıklandı. Faiz artışı nasıl karşılandı, bundan sonra beklentiler nasıl şekillenecek sorularının cevaplarını bu özel yayında bulabilirsiniz. Ekonomi yönetiminin göreve geldikten sonra verdiği mesajların olumlu algılanmasının ard?.

Piyasaların dikkatle beklediği faiz kararı açıklandı.

Faiz artışı nasıl karşılandı, bundan sonra beklentiler nasıl şekillenecek sorularının cevaplarını bu özel yayında bulabilirsiniz.

Ekonomi yönetiminin göreve geldikten sonra verdiği mesajların olumlu algılanmasının ardından, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yeni başkanı Sayın Naci Ağbal’ın ilk para politikası toplantısından çıkan karar 475 baz puan faiz artışı oldu.

Merkez Bankası’nın yeni yönetimini bundan sonra neler bekliyor?

İnfo Yatırım Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzun özel yayın ile Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Emre Alkin ile son gelişmeleri değerlendiriyor. Türk lirasının ve altınının bundan sonraki seyri, faizlerin piyasalara etkileri ve yeni yılda ekonomi üzerine beklentiler ile ilgili bilgi için, İnfo Yatırım’ın Instagram sayfasından bugün (19 Kasım 2020 Perşembe) saat 19:00’da canlı olarak gerçekleştirilecek bu yayını sakın kaçırmayın.

Prof.Dr. Emre Alkin Kimdir?

Prof. Dr. Emre Alkin; Saint Michel Fransız Lisesi'ni 1987 ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni de 1991'de bitirdikten sonra, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi’nde lisansüstü eğitimini tamamladı. 1996 yılında Doktorasını yine aynı Üniversite'de tamamlayarak ve 1997'de “doçent”; 2002 yılında ise “profesör” unvanını aldı.

1999-2003 yılları arasında İMKB Başkan Danışmanlığı, 2000 yılında TİM Genel Sekreterliği, Vergi Konseyi Üyeliği görevini yürüten Prof. Dr. Emre Alkin; Çukurova Holding, Doğan Holding, Anadolu Holding ve Altınbaş Holding’de görev yaptı. Çeşitli gazetelerde ekonomi köşe yazarlığı, TV8, SKYTÜRK, A HABER, CNNTURK, TRTHABER, TV100 gibi televizyon kanallarında ekonomi yorumculuğu yapan Prof. Dr. Emre Alkin, Dünya Gazetesi’nde “Paylaşmasak Olmazdı” isimli sayfasıyla içimizdeki kahramanlara yer vermektedir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.