İş Bankası Müşterilerine Büyük Fırsat: Maximum Kart Sahipleri Kazanıyor! 23-27 Kasım Tarihleri Arasında Çiçeksepeti’nde Peşin Fiyatına 6 Taksit İmkanı. Büyük Var Var İndirimi!

İş Bankası Müşterilerine Büyük Fırsat: Maximum Kart Sahipleri Kazanıyor! 23-27 Kasım Tarihleri Arasında Çiçeksepeti’nde Peşin Fiyatına 6 Taksit İmkanı. Büyük Var Var İndirimi!

Çiçeksepeti’nde 23-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Büyük Var Var İndirim’inde İş Bankası müşterileri olanlar kazanıyor. Maximum kart ile bu tarihler arasında Çiçeksepeti’nde yapılan alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit imkanı sunuluyor. Büyük Var Var İndirimi’nde hediyelik ürünlerden kozmetiğe kadar birçok ürün bulunuyor. Peki, kampanya başka hangi kartlar için geçerli? Hangi ürünler kampanya kapsamında? İşte tüm detaylar…

Çiçeksepeti tarafından her yıl düzenlenen Büyük Var Var İndirimi kampanyası, bu yıl 23-27 Kasım tarihleri arasında yapılıyor. İndirim kapsamında hediyelik eşyalardan kozmetik ürünlerine kadar birçok ürün, tüketiciler tarafından daha uygun fiyatlara alınabilecek. Vatandaşlardan indirim kampanyasına yoğun ilgi var. Büyük Var Var İndirimi, alışveriş severler tarafından yakından takip ediliyor. İş Bankası ise indirimden yararlanmak isteyen müşterilerine özel olarak avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Türkiye İş Bankası bünyesinde bulunan Maximum kart ile birçok alışveriş avantajlı şekilde gerçekleştiriliyor. İş Bankası müşterilerinin avantajlarından yararlandığı Maximum kart, birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Maximum kartlıları kazandıran bir kampanya daha açıklandı. Çiçeksepeti’nin yapmış olduğu Büyük Var Var İndirimi kapsamında 23-27 Kasım tarihleri arasında alışveriş yapan Maximum kartlılar, peşin fiyatına 6 taksit ödeme imkanına sahip olacak. 

Maximum Kart’a Özel Taksit İmkanları

Türkiye’de en çok tercih edilen online alışveriş sitelerinden biri olan Çiçeksepeti, her yıl yapmış olduğu Büyük Var Var İndirimi’ni bu yıl da 23-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştiriyor. Bu kapsamda bir kampanya da İş Bankası’ndan geldi. Maximum kartlılara özel belirlenen tarihler arasında Çiçeksepeti’nden yapılacak alışverişlere peşin fiyatına 6 taksit yapılacak. Kampanyaya dahil olan kartlar arasında Maximum kartın yanı sıra İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç) ve ticari kredi kartları da bulunuyor. 

Maximum Fırsat ve MaxiPuan Kampanyaya Dahil Değil

İş Bankası’nın Çiçeksepeti indirimine özel olarak yapmış olduğu kampanyaya özel imkanlardan her kart sahibi yararlanamayacak. Maximum kart ve diğer kart sahipleri bu avantajlı koşullardan yararlanabilirken, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kart sahipleri kampanyadan yararlanamayacak. Kampanyadan yalnızca Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç ve ticari kredi kart sahipleri yararlanabilecek.

Peşin Fiyatına 6 Taksit

İş Bankası’nın müşterilerine sunmuş olduğu peşin fiyatına 6 taksit kampanyası, 2’den 6 taksite kadar olan işlemler için geçerli olacak. 23-2 Kasım tarihlerinde yapılacak olan alışverişleri kapsayan kampanya için piyasa koşulları ve yasal düzenlemeler doğrultusunda değişiklikler yapılabileceği belirtildi. Ayrıca İş Bankası ve Çiçeksepeti ortaklığında yapılan kampanya, iki taraftan birinin isteği doğrultusunda durdurulabilir veya kampanya koşulları değiştirilebilir. 

Yapılan açıklama doğrultusunda hangi ürünlere ne kadar taksit yapılacağı 10 Mart 2007 tarihinde 26458 no’lu Resmi Gazete’de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik doğrultusunda belirlenmektedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.