İŞKUR'dan ev hanımlarına kazanç imkanı! Ev hanımlarına aylık 1000 TL ödeme fırsatı! Günde 4 sat çalışarak 1000 TL nasıl alınır?

İŞKUR'dan ev hanımlarına kazanç imkanı! Ev hanımlarına aylık 1000 TL ödeme fırsatı! Günde 4 sat çalışarak 1000 TL nasıl alınır?

İŞKUR'dan ev hanımlarına evde çalışma fırsatı sunuluyor. Sadece günde 4 saat çalışarak aylık oturduğunuz yerden 1000 TL ve üzerinde gelir elde etmek mümkündür. Ev hanımları iş fırsatlarına nasıl başvurabilirler?

İŞKUR pek çok alanda işsizleri desteklemeye devam ediyor. Bu süreç içerisinde evde olan ve bir işi olmayan ev hanımları içinde destek imkanı sunulacağı ifade edildi. Evde paketleme yaparak bu süreçte para kazanmak kadınlar için sanıldığından çok daha kolay olacak. Evde yapılacak bazı işlerle birlikte aylık gelir elde etme imkanı sunuluyor. Peki aylık ne kadar kazanç sağlanacak? Başvurular nasıl yapılacak?

İŞKUR pek çok kişinin evden çalışmasına fırsat sunuyor. Evden çalışarak para kazanmak isteyen kadınlar için çeşitli iş fırsatları sunduğunu açıkladı. İŞKUR tarafından ev hanımlarına özel bazı iş ilanları sunuldu. Bu ilanlarla birlikte başvuruda bulunan kişilerin gerekli değerlendirmelerden geçmeleri halinde pek çok iş alanında çalışma yapabilme imkanları bulunuyor. Bu işlerin pek çoğunda, iş hayatında olduğu gibi yaşlar, çalışma performansları ve özel durumların gözetilmesine gerek kalmayacak. Ev hanımlarının oturdukları yerden yapabilecekler paketleme gibi işlerle evin bütçesine katkı sağlayabilecekleri belirtildi.

İŞKUR Kadınlara Evden Hangi İş İmkanlarını Sunuyor?

Geçimin son derece zor olduğu bu süreçte evin bütçesine katkı sağlamak isteyen ve İŞKUR tarafından düzenlenen bu projede yer almak isteyen kadınlar için evden yapabilecekleri çeşitli imkanlar sunuluyor. Bunlar arasında:

  • Nikah şekeri
  • Sabun
  • Tel Toka
  • Kulak Çubuğu
  • Poşet Katlama gibi pek çok iş imkanı da bulunuyor.

Ev Hanımlar Başvurularını Nasıl Yapacaklar?

Evde firmaların ihtiyaç duydukları çeşitli objeleri tamamlayan ve destek olmak isteyen kadınların öncelikle sürece dahil olmak istediklerine dair bir başvuru yapmaları gerekmektedir. Bununla birlikte kendilerine en yakın İŞKUR şubelerine giderek gerekli adımları atmaları gerekmektedir. Formların doldurulması ile birlikte meslek danışmanları ile kadınların arasında geçen bir görüşmenin ardından gerekli yönlendirmeler yapılabilir.

Kayıt işleminin tamamlanmasının ardından sistem üzerinde kayıtlı olan cep telefonuna mesaj doğrulamasının yapılması gerekmektedir. Bu doğrulamanın da yapılması halinde kadınlar kendi paralarını kazanabilmek için tüm şartları tamamlamış olabilir. Meslek danışmanlarının yönlendirmeleri ve yardımları sonucunda ise kayıt süreci sorunsuz bir şekilde tamamlanabilir.

Evden Çalışma İle Aylık Ne Kadar Kazanılabilir?

Evden çalışma dendiği zaman hem çalışma saatleri hem de elde edilecek gelir miktarı son derece merak ediliyor. Aslında net bir rakam vermek pek mümkün olmayacaktır. Bu miktar kişinin el becerisine ve hızına göre değişiklik gösterecektir. Bir gün içerisinde yeterince hızlı olunması halinde sadece 4 saatlik bir çalışma ile bin lira ve üzerinde gelir elde etmek mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.