Vakıfbank'tan vatandaşa müjdeli haber! Salgın döneminde Vakıfbank vatandaşa destek vermeye devam edecek! Vakıfbank vatandaşa hangi kolaylıkları sağlayacak?

Vakıfbank'tan vatandaşa müjdeli haber! Salgın döneminde Vakıfbank vatandaşa destek vermeye devam edecek! Vakıfbank vatandaşa hangi kolaylıkları sağlayacak?

Salgın döneminde vatandaşın yaşamış olduğu ekonomik kaygıların üstesinden gelmek ve süreci yönetebilmek için Vakıfbank heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Sunduğu yeniliklerle birlikte bu süreçte de vatandaşa çeşitli destekler sunmaya devam edeceği belirlendi. İşte detaylar!

Kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank son günlerde herkese beklenen müjdeli haberi resmen verdi. Salgın döneminde pek çok vatandaşın ekonomik yönden yaşamış oldukları sıkıntılar ve bu süreç içerisinde ortaya çıkan endişelerin giderilmesi için birtakım düzenlemelerin yapılmasına karar verilmişti. Şimdiye kadar vatandaşın yanında olduğunu  her fırsatta dile getiren Vakıfbank, bundan sonraki süreçte de salgın bitene kadar vermiş olduğu destekleri artıracağını ifade etti.

Kamu bankaları arasında en gözde bankalardan birisi olması nedeniyle bu süreçte yapılan açıklama yine milyonlarca vatandaşı oldukça heyecanlandırdı. Bundan sonraki dönemde de müşterilerine kolaylık sunmaya devam edeceği öğrenildi.

Vakıfbank’tan Vatandaşa Heyecanlandıran Açıklama..

Vakıfbank salgın döneminde teması en az seviyeye indirmeyi amaçlıyor. Bunun için cep telefonları artık kredi kartlarının yerini alabilecek. Temassız ödeme yöntemlerinin kullanılması için cep telefonlarına entegre edilecek olan kredi kartları ile birlikte alışveriş ve harcama yapmak çok daha kolay bir hal alacak.  

Bu süreçte çalışmaların kapsamının genişletilmesi amaçlanıyor ancak Android işletim sistemine sahip olan vatandaşlar daha şanslı olduklarını dile getirdiler. Cep telefonlarını yeni dönemde POS cihazına tutmalarının ardından alışveriş yapmak daha kolay bir hal alabilecek.

Vakıfbank bu süreçte tasarruf etmek isteyen müşterileri içinde ihtiyaçlarını rahatlıkla yerine getirmeleri için bazı ürünler üzerinde çalışmalar yapıyordu. Bununla birlikte müşteriler kazanç kayıpları yaşamaya gerek kalmadan vadeleri herhangi bir şekilde bozulmadan paralarını kullanabilecekler ve sadece QR kod ile birlikte rahatlıkla para çekebilecekler.

Tüm bu özelliklerden yararlanmak için şimdilik Android işletime sahip bir akıllı cep telefonuna sahip olmak gerekiyor. Ancak sürümlerin 5 ve 5 üzeri olmasına dikkat edilmesi gerekiyor.

Vakıfbank Müşterilerinin Yanında Olduğunu Açıkladı!

Vakıfbank uygulamaları son zamanlarda yapılan çeşitli düzenlemeler ile birlikte devam ediyor. Bu süreçte hem vatandaşların birikimlerinin vadelerini bozmadan harcama yapmalarına hem de temassız ödeme yapmanın keyfini çıkarmaya teşvik ediyor. Bununla birlikte ATM’ler üzerinden sınırsız bir şekilde para çekme hakkı da tanınıyor.

Bundan sonraki süreçte de müşterileri için çeşitli kolaylıklar sunmaya devam edeceği belirtildi. Böylece salgın döneminde de her açıdan müşterilerin yanında olup onları zor günlerde yalnız bırakmayarak farkını bir kez daha ortaya koydu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.