Başkan Aşkar: AKP bu sefer Muğla'da rant peşinde koşuyor!

Başkan Aşkar: AKP bu sefer Muğla'da rant peşinde koşuyor!

DSP Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar, Muğla'nın Datça ilçesinde kamuya ait 17 ayrı arsanın satışa çıkarılmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. İktidarın yeşillik gördüğü her alanı parsel parsel sattığını belirten Başkan Aşkar," Bu yandaş düzene son vereceğiz" dedi.

DSP Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar, Muğla'nın Datça ilçesinde kamuya ait 17 ayrı arsanın satışa çıkarılmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. İktidarın yeşillik gördüğü her alanı parsel parsel sattığını belirten Başkan Aşkar," Bu yandaş düzene son vereceğiz" dedi.

"OTELLER DİKECEKLER"

İktidarın doğayı katletmesine izin vermeyeceğini belirten Başkan Aşkar," Yine AKP skandalı ile karşı karşıyayız. İktidar şimdi de  maalesef Datça'yı da birilerine peşkeş çekmek istiyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18 Mayıs 2022 tarihli kararı ile Datça'da 17 ayrı parsel satılığa çıkarıldı, özelleştiriliyor. EÜAŞ ve TEÜŞ'a ait, Maliye Bakanlığı'na ait koylar, denize sıfır alanlar, Hazine arazileri şimdi özelleştirilecek, satılacak. Cennet gibi ülkemizi sırf rant peşinde koşmak için, biraz daha para kazanmak için durmadan satıyorlar. Göreceksiniz. Her zaman yaptıkları gibi yandaşa arazi verecekler, koca koca oteller, villalar, konutlar dikecekler. Sonra da ağaç edebiyatı yapıp, bizleri susturmaya çalışacaklar. Fakat biz asla durmayacağız. Bu işin takipçisi olacağız. Doğanın katledilmesine seyirci kalmayacağız, önlemlerimizi alacağız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.