Bu Kış Çok Soğuk Olacak! Ard Arda Yağış Uyarıları! Meteoroloji O İller İçin Uyarı Yaptı!

Bu Kış Çok Soğuk Olacak! Ard Arda Yağış Uyarıları! Meteoroloji O İller İçin Uyarı Yaptı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durum raporunu açıkladı. Kış mevsimine yaklaştığımız günlerde havaların nasıl olacağı merak konusu. MGM yaptığı açıklamalarda Muğla’nın güneyi ve Antalya’nın batı ilçelerinde kuvvetli ve gök görültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Vatandaşların sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski ve yıldırım olaylarına karşı dikkatli olması gerektiğini açıkladı. Yağış olan bölgelerde hava durumu 2-5 derece arasında azalacak. 19 Kasım Perşembe günü ise İstanbul

19 Kasım 2020 Yurt Geneli Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve batısı, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Artvin, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Hatayın iç kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Muğla’nın kıyı kesimleri ile Antalya’nın batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

İstanbul Hakkında Şok Haber!

Yaklaşık 16 milyon insanın yaşadığı İstanbul hava durumu en çok merak edilen şehirlerden birisi. Vatandaşlar hava durumuna göre alternatif ulaşım güzergâhları belirliyor. İstanbul’da bugün için yer yer yağış ve sağanak yağış uyarısı yapıldı. İstanbul için hafta sonu da yağış bekleniyor. Bu sabah deniz ulaşımında iptaller yaşandı.  BUDO ‘nun sitesinde yayınladığı bilgiye göre aat 07.00 ve 09.30'daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), ile 09.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulu nedeniyle iptal edildi. Gün içinde olası iptaller için vatandaşların tedbirli olması gerekiyor.

Bazı İllerin Hava Durumları

  • İSTANBUL 9°C, 15°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı
  • ANKARA 3°C, 10°C Parçalı bulutlu
  • BURSA 4°C, 15°C Çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı
  • İZMİR 9°C, 15°C Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı
  • ANTALYA 15°C, 19°C Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
  • TRABZON 10°C, 14°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı
  • VAN -2°C, 11°C Parçalı bulutlu
  • DİYARBAKIR 0°C, 16°C Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu
  • GAZİANTEP 4°C, 15°C Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu
     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.