CHP'li vekile skandal sözler: "Bu yazılanlar bir AKP milletvekiline atılmış olsaydı..."

CHP'li vekile skandal sözler: "Bu yazılanlar bir AKP milletvekiline atılmış olsaydı..."

CHP Ankara Mileltvekili Yıldırım Kaya'nın Kızılay ile ilgili iddialarına ilişkin olarak kendisine sosyal medyadan küfür eden şahsı ifşa etti. Kaya, "Bana atılan bu twit, bir AKP Milletvekiline atılmış olsaydı nasıl bir işlem yapılırdı?!" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, sosyal medya hesabından Kızılay'la ilgili bir iddiada bulunmuş "Kızılay, eğitim adı altında bağış toplayıp, Suriye Nur Derneğine ve selefi derneklere aktarıyor." diyerek ilgili görüntüyü paylaşmıştı.
CHP'li Kaya'ya bunun üzerine bir sosyal medya kullanıcısından ağır küfürlü bir "yanıt" geldi. Kaya da bu tweet'in görselini İçişleri Bakanı ile Adalet Bakanı'na seslenip "Bana atılan bu twit, bir AKP Milletvekiline atılmış olsaydı nasıl bir işlem yapılırdı?!" diyerek paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.