Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Esra Erol'a olay sözler..! Reyting uğruna..!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Esra Erol'a olay sözler..! Reyting uğruna..!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Esra Erol'un programında çocuğunun komşusundan olmasına sevinmesiyle Türkiye'nin gündemine gelen olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” açılışı Ayasofya-i Kebir Camii’nde yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” açılışı Ayasofya-i Kebir Camii’nde yapıldı. Ayasofya’nın avlusunda düzenlenen törene Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı katıldı.

"İSTİSMAR SADECE DİNİ ALANDA DEĞİL"

Törende bir konuşma yapan Ali Erbaş, Esra Erol’un programında çocuğunun komşusundan olmasına sevinmesiyle Türkiye’nin gündemine gelen olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erbaş, istismarın sadece dini alanla sınırlı olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

REYTİNG UĞRUNA...

“Algı operasyonlarıyla milli değerler ve şahsiyetleri kullanarak menfaat devşirmeye çalışmak da dikkat edilmesi gereken vahim ve tehlikeli bir istismar çeşididir. Aynı şekilde reyting adına, bütün aile, gelenek, ahlak ve inanç değerlerini hiçe sayarak şüyuu vukuundan beter çirkinlikleri ekranlara taşımak, gayr-i meşru ilişkileri sıradanlaştıran, şiddeti ve istismarı teşvik eden yayınlar yapmak milletimize, medeniyetimize, nesillerimize ve geleceğimize karşı işlenen büyük bir suçtur ve aynı zamanda pervasızlıktır, sorumsuzluktur.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.