FETÖ Firarisi Kayıt Dışı Covid-19 Aşısı Yaptırmak İsterken Yakalandı!

FETÖ Firarisi Kayıt Dışı Covid-19 Aşısı Yaptırmak İsterken Yakalandı!

FETÖ soruşturması kapsamında 3 yıldır aranan eski hemşire korona virüs aşısı yaptırmak için gittiği sağlık merkezinde yakalandı.

Polisler tarafından 3 yıldır aranan eski hemşire Aile Sağlık Merkezi’nde korona virüs aşısı yaptırırken yakalandı. FETÖ kripto haberleşme programı “Bylock” kullanıcısı olan ve üç yıldır aranan hemşire Aile Sağlık Merkezinde kayıt dışı aşı yaptırırken yakalandı. Şüpheli ve şüpheliye kayıt dışı aşı yapmak isteyen hemşire de göz altına alındı.

15 Eylül’den bu yana soruşturma yapan ekipler, Aşılama Sistemi içerisine kayıt yaptırmadan aşı olmak isteyen şüpheliyi yakaladı. Araştırma sonucunda şüphelinin usulsüz şekilde ilk doz korona virüs aşısını yaptırdığı öğrenildi. Aşıyı yapan hemşire hakkında da suçluyu kayırma işinden işlemler başlatıldı. FETÖ soruşturması hakkında adli işlemler tamamlandıktan sonra üç yıldır aranan eski hemşire Z.Y’nin serbest bırakıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.