Fox Haber sunucusu Selçuk Tepeli Kimdir? Daha Önce Habertürk’te Çalıştı Mı? Selçuk Tepeli Fatih Portakal Hakkında Neler Söyledi?

Fox Haber sunucusu Selçuk Tepeli Kimdir? Daha Önce Habertürk’te Çalıştı Mı? Selçuk Tepeli Fatih Portakal Hakkında Neler Söyledi?

Fox Tv ekranlarından yeni görmeye başladığımız sima Selçuk Tepeli kimdir? Fox Tv ekranlarında yeni bir yüz olarak karşımıza çıkan Selçuk Tepeli kaç yaşındadır, nerelidir? Fatih Portakal’dan sonra Fox Tv ekranında Ana Haberleri sunan yeni sunucu Selçuk Tepeli hakkında merak edilenler! Selçuk Tepeli’nin Fatih Portakal hakkında yaptığı açıklama! Selçuk Tepeli Habertürk Tv ve gazetelerinde çalıştı mı?

Fox Tv ekranlarından yeni görmeye başladığımız sima Selçuk Tepeli kimdir? Fox Tv ekranlarında yeni bir yüz olarak karşımıza çıkan Selçuk Tepeli kaç yaşındadır, nerelidir? Fatih Portakal’dan sonra Fox Tv ekranında Ana Haberleri sunan yeni sunucu Selçuk Tepeli hakkında merak edilenler! Selçuk Tepeli’nin Fatih Portakal hakkında yaptığı açıklama! Selçuk Tepeli Habertürk Tv ve gazetelerinde çalıştı mı? Tüm detaylarıyla hepsi haberimizde…!

Yaptığı yorumlar ve eleştirilerle bugünlerle sıklıkla ismini duyduğumuz Selçuk Tepeli kimdir? Fatih Portakal’ı hepimiz Fox Tv ekranlarında görmeye alışkındık! Ancak artık Fox Tv Ana Haber’lerini sunan ve yorumlayan yeni bir yüz belirdi!

Selçuk Tepeli, Fatih Portakal’ın Fox Tv’den ayrılmasıyla beraber yeni ana haber sunucusu olarak karşımıza çıktı. Peki, Selçuk Tepeli kimdir, daha önce ne işler yapmıştır, hangi bölümden mezun ve kaç yaşında? Tüm sorularının cevaplarını araştırdık!

Selçuk Tepeli Kaç Yaşında?

Selçuk Tepeli, 1974 yılında İstanbul’da doğmuş. Yani 2020 yılı itibariyle, sunucu Tepeli tam olarak 46 yaşındadır.

Selçuk Tepeli Hangi Bölümü Okumuş?

Selçuk Tepeli lisans düzeyinde Marmara Üniversitesi’nde eğitim almış. Marmara Üniversitesi Fransız Kamu Yönetimi bölümünü bitirmiş.

Lisans eğitimi sonrasında yüksek lisans eğitimini Avrupa’da tamamlamış. Master eğitimini IEP Rennes’de Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine gerçekleştirmiş.

Selçuk Tepeli Nerelerde Çalışmış?

Selçuk Tepeli Fox Tv Ana Haber sunucusu olmadan evvel kariyerini farklı kurum ve kuruluşlarda görev alarak geliştirmiştir. Özellikle medya sektöründe kendini geliştirerek deneyim elde etmiştir.

Fox Tv sunucusu Tepeli, Aktüel ve Newsweek Türkiye dergisinde yayın yönetmenliği yapmıştır. Yine medya sektöründe Habertürk’te yayın danışmanlığı yapmıştır.

Tepeli, Gazete Habertürk Hafta Sonu eklerinde genel yayın yönetmenliği yapmıştır. Aynı zamanda Habertürk Tv ekranlarında Ceyda Karan’la beraber Eksen isimli bir program yapmışlardır.

Fatih Altaylı’nın ayrılmasından sonra Habertürk gazetesinin genel yayın yönetmenliğini üstlenmiştir. Habertürk gazetesinin Temmuz 2018 tarihinde kapanmasıyla birlikte bu görevi son bulmuştur.

Habertürk gazetesi genel yayın yönetmenliği görevinden sonra ise Selçuk Tepeli, Habertürk Tv’de genel yayın yönetmeliğini görevini üstlenmiştir.  Bu görevi de yakın süreçte bırakan Selçuk Tepeli en son Habertürk Tv’de ‘Gün Başlıyor’ adlı programda sunucu ve yorumcu olarak çalışmasını sürdürüyordu.

Fox Tv Ana Haber Sunucusu Oldu!

Fatih Portakal’ın Fox Tv ekibinden ayrılması sonucunda, yerine ekranlarda en son Habertürk Tv’de sunucu yorumcu olarak görev yapan Selçuk Tepeli getirildi. Selçuk Tepeli 7 Eylül 2020 tarihinden itibaren Fox Tv Ana Haber sunuculuğu yapmaktadır.

Yaklaşık bir aydır Fox Tv ekranlarında görmeye başladığımız Selçuk Tepeli sunduğu haberlere yaptığı eleştiri ve yorumlarla sık sık gündemde isminden söz ettirmekte.

Selçuk Tepeli’den Fatih Portakal Açıklaması!

Fox Haber sunucusu Selçuk Tepeli Kimdir? Daha Önce Habertürk’te Çalıştı Mı? Selçuk Tepeli Fatih Portakal Hakkında Neler Söyledi?

Selçuk Tepeli’nin göreve başladıktan sonra yaptığı açıklama şu şekilde oldu: “5 gündür Fox Ana Haber aşağı Fox Ana haber yukarı. Alışkanlıkların değişmesi kolay değil. Benim için de öyle. Buradakiler için de öyle. Onlar için de bir şey değişmediği zaman maceraya başlamak mümkün olmuyor.” Diyen Selçuk Tepeli sözlerine şunları da ekledi:

“Tabii maceranın büyüğüne Fatih Portakal başlıyor. O güzel bir şey yaptı. İyi bir şey başardı. Bunu tamamladı. Aynı zamanda da sevgi manasında bir serveti tuttu elinde. Aynı zamanda onun macerası hepimizin ilgisini çekiyor.”

Selçuk Tepeli’nin yaptığı açıklamada bir diğer ilgi çeken kısım da Fatih Portakal ile ilgili kendini kıyaslama tadında yaptığı bu yorum oldu: “Ama bir şey başarmak böyle bitirmek önemli. Vedaları merhabaları bilmiyorum. Benim Fatih Portakal'ın yerini doldurmama imkan yok.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.