Numan Soyer’in Covid testi pozitif çıktı

Numan Soyer’in Covid testi pozitif çıktı

Başkan Soyer yaptığı açıklamada, “Bir iki haftadır Çınarcık'ta gelişen Covid19 vakalarından sonradan yakın çevremde dostlarımın da Covid19 testleri pozitif çıktıktan sonra ben de deneme yaptırdım.

Başkan Soyer yaptığı açıklamada, “Bir iki haftadır Çınarcık'ta gelişen Covid19 vakalarından sonradan yakın çevremde dostlarımın da Covid19 testleri pozitif çıktıktan sonra ben de deneme yaptırdım. henüz deneme sonucumun artı olduğu bilgisi üstüne kendimi evde izole ediyorum. Allah'ın izniyle en kısa sürede sağlığıma kavuşarak, sizlerle birlikte olmayı ümit ediyorum. Hoş ilçemiz Çınarcık'ı Covid19'tan korumak için ben ve belediye personellerimin amansız bir alıştırma yürütmesine karşın testimin artı çıkması beni ve çalışma arkadaşlarımı engellemeyecektir. Biz zoru severiz ve mücadelemize de devam edeceğiz. Çünkü Çınarcık ve Çınarcık'ta nefes alan cümbür cemaat bizim için değerlidir. Unutmayın maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Siz kıymetli Çınarcık halkıma dinç günler dilerim. Beni arayan, soran, dua eden herkese buradan teşekkür ederim'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.