Hepsiburada, Trendyol, N11 black friday, efsane cuma indirimleri ne zaman başlıyor? İşte indirim günleri

Hepsiburada, Trendyol, N11 black friday, efsane cuma indirimleri ne zaman başlıyor? İşte indirim günleri

En çok tercih edilen alışveriş sitelerinden biri olan Hepsiburada ve Trendyol’da indirim günleri başlıyor. Her yıl dünyada gerçekleştirilen Black Friday indiriminin kasım ayındaki tarihi de belli oldu. Hepsiburada tarafından da yapılacak olan Black Friday indirimi, Efsane Cuma adı altında gerçekleştiriliyor. Hepsiburada’da binlerce üründe büyük indirimlerin yapılacağı 23, 24 ve 25 Kasım tarihleri

Dünyanın birçok yerinde Black Friday adı altında indirim kampanyası düzenleniyor. Her yıl düzenlenen bu indirimler kasım ayında gerçekleştiriliyor. Türkiye’de de yerini bulan bu indirim günlerinde en çok dikkat çeken isimler arasında online alışveriş siteleri bulunuyor. Bu seneki indirimler Hepsiburada.com’da 23, 24, 25 Kasım’da gerçekleşirken, Trendyol’da ise 25, 26 ve 27 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

Genellikle kasım ayının son haftasında gerçekleştirilen Black Friday indirimi, Türkiye’nin en çok tercih edilen online alışveriş sitelerinden Hepsiburada ve Trendyolda’da da yapılacak. Efsane Cuma adı altında Hepsiburada.com’da yapılacak olan indirimler, alışveriş tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor. 2020 yılı için Efsane Cuma tarihi ise belli oldu. 23, 24, 25 Kasım tarihlerinde Hepsiburada’da satılan ürünlerde büyük indirim yapılacak.

Yüzde 70’e Varan İndirimler Yapılıyor!

Hepsiburada.com ve Trendyol, Türkiye’de en çok alışveriş yapılan online sitelerin başında geliyor. Market ihtiyaçlarından elektronik ürünlere kadar çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Efsane Cuma kapsamında Hepsiburada sitesindeki hangi ürünlere indirimlerin geleceği ise merak konusu. Özellikle süpermarket ürünlerinde alışveriş yapacak kişiler için yüzde 70’e varan indirimlerin yapılacağı belirtiliyor.

23 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan indirim günleri kapsamında Hepsiburada.com’da satılan ürünlerde büyük oranda indirimler gerçekleştirilecek. Alışveriş yapmak isteyenler internet üzerinden siteye girerek istedikleri ürünleri indirimli olarak alabilecek. Market ürünleri haricinde gıda, temizlik malzemeleri ve kişisel bakım ürünleri gibi birçok ürün de indirim kapsamında bulunuyor.

En Çok İlgi Gören Ürünler

Pandemi sürecinin de etkisiyle birçok kişi online alışveriş sitelerindeki kullanımlarını artırdı. Bu durumu fırsat bilen şirket sahipleri ise indirim kampanyalarında daha çok ses getirmeye başladı. Hepsiburada.com da Efsane Cuma indirimleri kapsamında birçok üründe indirim gerçekleştiriyor. Bu ürünlerden en çok ilgi çeken ve indirim beklenenlerin başında ise elektronik ürünler geliyor. Bilgisayar, cep telefonu gibi elektronik aletlerde yapılacak indirimler, vatandaşlar tarafından heyecanla bekleniyor.

Elektronik ürünlerin yanı sıra geniş ürün yelpazesinde birçok farklı alanda indirim gerçekleştirecek olan online alışveriş sitelerinin indirim günleri 27 Kasım tarihine kadar devam edecek. Mobilyadan beyaz eşyaya, tekstil ürünlerinden kitaplara kadar birçok üründe indirim gerçekleştirilecek. 23 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan kampanyaya büyük ilgi gösteriliyor.

N11 Efsane Kasım indirimleri 

N11.com alışveriş sitesi 1-3 Kasım tarihleri arasında efsane indirime başlamış olup bugün son günüdür.  Ayrıca her yıl 11.11 tarihlerinde yine efsane indirimler olmaktadır. Bu tarihleri de kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.