Sexting ne demek? Sexting nasıl yapılır? Sexting mesajları

Sexting ne demek? Sexting nasıl yapılır? Sexting mesajları

Sexting nedir ve nasıl yapılır? Yazımızda paylaşacaklarımızı uygularsanız ayaklarınız yerden kesilecek. Sexting hakkında bilmek isteyeceğiniz detayları sizlere sunuyoruz.

Sexting nedir ve nasıl yapılır? Yazımızda paylaşacaklarımızı uygularsanız ayaklarınız yerden kesilecek. Sexting hakkında bilmek isteyeceğiniz detayları sizlere sunuyoruz.

Aşk mektuplarının yerini sexting aldı. Partnerinizle aranızdaki buzları eritmek, ilişkinize heyecan katmak istiyorsanız sexting tam size göre. Özellikle yoğun iş temposu ve zamanın getirdiği rutinlik ilişkinizdeki büyüyü kaybetmeye neden olabilir. Sexting ilişkinizin ilk günlerinde yaşadığınız tutkuyu daha güçlü bir şekilde geri getirecek.

Sexting nedir?

Sexting bir çeşit erotik mesajlaşma şeklidir. Resim, video ya da mesaj yoluyla sexting yapabilirsiniz. Sexting sadece içerisinde çıplaklık olan resimlerin paylaşılması ya da cinsel içerikli mesajların gönderilmesinden ziyade partnerinizle cinselliğinizi estetik boyutlara taşıyarak ilişkinize heyecan katar. Kısacası sexting bir çeşit tahrik etme sanatıdır. Başarılı bir sexting iki tarafı da uyararak bir önsevişme gibi gerçek ilişkiye hazırlar.

Sexting nasıl yapılır?

Ağırdan alın

İlk adım olarak cinsel içerikli mesaj ya da fotoğraf atmak yerine, onu düşündüğünüzü, onu ne kadar özlediğinizi belirtecek bir mesaj atın. Her şeyi tek mesajda yazmayın. Ağır ağır tepkisini ölçerek ilerleyin ve aldığınız cevaba göre ilerleyin. Sexting'i bir önsevişme olarak kullanın. Sexting sonrasında yaşanacakların ipucunu vererek aranızdaki tutkuyu arttırır. Net ve açık olun ama ona istediği her şeyi bir anda vermeyin. Gerçek hayattaki tahrik edici konuşmalarda olduğu gibi, ona, neler yapmak istediğinizi anlatmalısınız.

Davetkar olun

Dereceli olarak ateşi arttırın. Örneğin; onu nasıl hayal ettiğinizi ve size neler yapmasını istediğinizi söyleyin. Daha önceden yaşadığınız tutkulu bir sevişmeyi hala hatırladığınızı ve hala içinizi titrettiğini söyleyebilirsiniz. Davetkar, çıplak bir fotoğrafınızı göndermek onu çıldırtacaktır. Bulunduğunuz ortam neresi olursa olsun onu yine de istediğinizi ve kendinize onu düşünerek dokunduğunuzu söyleyin.

Girişken olun

Cesur olmanız ona çekici gelecektir. Ona istediklerini veriyorsanız almaktan da korkmayın; ona sorular sorun, en derin fantezilerini paylaşmasını sağlayın. Unutmayın mesajlaşırken gerçek hayatta söyleyemediklerimizi söyleyecek cesareti buluruz.

Bazı sexting mesaj örnekleri:

-Tüm gün seni ve bana hissettirdiklerini düşündüm.
-Sana bir sürprizim var.
-Eve geldiğin anda soyunmaya başlayacağım.
-Seni istiyorum.
-Kendine dokunurken ne düşünüyorsun?
-Şu an seni hissetmek istiyorum.
-Bu gece kontrol bende olacak.
-Saçlarımı çekerek benimle sevişmeni istiyorum.
-Dün rüyamda seni gördüm.
-Boşalmana bana yalvarana kadar izin vermeyeceğim.
-İş kıyafetlerimin altına giydiklerimi asla tahmin edemezsin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.