Son dakika: Yeni yasaklar geldi..! cumhurbaşkanı Erdoğan 81İl'e talimat gönderdi

Son dakika: Yeni yasaklar geldi..! cumhurbaşkanı Erdoğan 81İl'e talimat gönderdi

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 81 İl'e talimat gönderdi..! Yeni yasaklar geldi..! 4 Eylül'den itibaren ülke genelinde köy düğünü, sünnet, kına gecesi ve nişan etkinlikleri kısıtlandı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 81 İl'e talimat gönderdi..! Yeni yasaklar geldi..! 4 Eylül'den itibaren ülke genelinde köy düğünü, sünnet, kına gecesi ve nişan etkinlikleri kısıtlandı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Kovid-19 Tedbirleri" konulu ek genelge gönderdi.

Genelgeyle, 14 ilde izin verilmeyen sokak/köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinlikler cumadan itibaren ülke genelinde uygulanacak.

Düğünler nikah merasimi şeklinde yapılabilecek, düğün ve nikahlar en fazla 1 saatte tamamlanacak.

Nikahlarda oyun oynanması ve dans edilmesine, toplu yemek dahil olmak üzere her türlü yiyecek-içecek servisi/ikramı yapılmasına izin verilmeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.