Ünlü sanatçı Tarkan’dan İzmir depremi için destek çağrısı

Ünlü sanatçı Tarkan’dan İzmir depremi için destek çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediyesinin başlattığı "Bir Kira Bir Yuva" kampanyasına gösterilen büyük alaka doğruca, depremde evleri ağır zarar gören ailelerin 5 aylık kira ihtiyacını karşılayacak arz toplandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin başlattığı "Bir Kira Bir Yuva" kampanyasına gösterilen büyük alaka doğruca, depremde evleri ağır zarar gören ailelerin 5 aylık kira ihtiyacını karşılayacak arz toplandı. “5 bin Yuva Tek Yürek” sloganıyla kampanyanın ikinci aşamasını başlatan büyükşehir, orta derecede hasar görebilen evlerdeki 5 bin aileyi de eve kavuşturmayı hedefliyor.

"İkinci aşamayı, orta derecede hasar görebilen 5 bin yuva için başlatıyoruz"

Depremde evlerini kaybeden aileler için başlatılan "Bir Kira Bir Yuva" kampanyasına bağışlanan miktar 30 milyon TL'ye yaklaştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kampanyanın demin ilk beş gününde evleri depremde ağır zarar gören vatandaşların 5 aylık kira ihtiyacını karşılayacak miktara ulaşıldığını belirterek, “İkinci aşamayı, orta derecede hasar görebilen 5 bin yuva için başlatıyoruz. Desteğiniz için ebedi teşekkürler” biçiminde bir mesaj paylaştı.

Ünlü artist Tarkan'dan yardım çağrısı

30 Ekim'deki İzmir depreminde evleri yıkılan veya zarar gören depremzedelere desteklemek için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kampanya çalışmalarına bir takviye de meşhur pop şarkıcısı Tarkan'dan geldi. Tarkan sosyal medya hesaplarından attığı “Gelin hep birlikte İzmir'in yaralarını sarmaya, tek yürek olmaya devam edelim” mesajıyla tüm hayranlarını “5BinYuvaTekYürek” kampanyasına destek olmaya çağırdı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kampanya duyurusunu da paylaşan Tarkan'ın mesajı kısa sürede yüksek beğeni sayılarına ulaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.