Galatasaray & Kopenhag maçı saat kaçta ne zaman ve hangi kanal da olacak?

Galatasaray & Kopenhag maçı saat kaçta ne zaman ve hangi kanal da olacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, grupların ilk maçında 20 Eylül Çarşamba günü saat 19:45'te Kopenhag ile karşılaşacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak maç, Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde zor bir gruba düşse de Kopenhag karşısında galibiyet ve 3 puan hedefliyor.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin heyecan verici ilk haftasında A Grubu'ndaki ilk maçında Danimarka'nın temsilcisi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde maçın tarihini, saati ve canlı yayın bilgilerini sizler için derledik.

Galatasaray - Kopenhag Maçı Tarihi ve Saati

Galatasaray ile Kopenhag arasındaki mücadele, 20 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek. Maçın başlama saati ise 19:45 olarak belirlendi. Bu saatte gerçekleşecek olan müsabakayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler için heyecan dorukta!

Maç Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Galatasaray - Kopenhag maçını canlı izlemek isteyenler için seçenekler sunuluyor. Karşılaşmanın canlı yayınını Exxen platformu üzerinden takip edebilirsiniz. Bu sayede, büyüleyici futbol atmosferini evinizin konforunda yaşayabilirsiniz.

Canlı Yayın Bilgileri

  • Maç: Galatasaray - Kopenhag
  • Saat: 20 Eylül Çarşamba, 19:45
  • Yer: Rams Park Stadyumu
  • Yayın: Exxen

Galatasaray'da Tam Kadro Hazırlıkları

Sarı-kırmızılı ekibimiz, bu kritik müsabaka öncesinde eksik oyuncu sorunuyla karşı karşıya değil. Galatasaray, bu önemli maça tam kadro hazırlanıyor ve yeni transferleri arasında yer alan Wilfried Zaha'nın, uzun bir bireysel programın ardından maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Ancak, Halil Dervişoğlu, UEFA kadrosuna dahil edilmediği için bu önemli mücadelede forma giyemeyecek.

Galatasaray taraftarları için bu maç, heyecanın ve umutların yüksek olduğu bir an olacak. Umarız takımımız, bu önemli müsabakadan galip ayrılır ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezonun ilk adımını atar. Futbolseverler, bu mücadeleyi kaçırmamak için tarih ve saati not almayı unutmasınlar!

Galatasaray Son 16 Maçında Dur Dediği Rakipler

Galatasaray, son 16 resmi müsabakasında rakiplerine dur dedi. Geçtiğimiz sezonun 32. haftasındaki Beşiktaş derbisinde aldığı mağlubiyetten sonra sarı-kırmızılı ekip, sonraki 6 lig maçını (Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı. "Cimbom," bu sezon da 4'ü Trendyol Süper Lig ve 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri olmak üzere oynadığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Kopenhag ise Danimarka Süper Ligi'nde 8. haftanın ardından 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Şampiyonlar Ligi elemelerinde ise 4 galibiyet ve 2 yenilgi kaydetti.

ICARDI, Galatasaray'ın Gözde Golcüsü

Galatasaray'da yeni sezonun parlayan yıldızı Mauro Icardi, Kopenhag maçında da kilit golcü olacak gibi görünüyor. Sarı-kırmızılı ekibin geçen sezonki şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Arjantinli yıldız, bu sezon da dikkat çeken bir performans sergiliyor. 30 yaşındaki santrfor, bu sezon çıktığı 8 resmi maçta 8 gol kaydetti. Son 3 Süper Lig maçında 5, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerindeki son 3 karşılaşmada ise 3 gol atan Icardi, son 6 resmi maçta takımı için skoru değiştiren isim oldu. Galatasaray taraftarları, Icardi'nin bu formunu Kopenhag karşısında da sürdürmesini umut ediyor.

Nelsson Eski Takımına Karşı

Galatasaray'ın başarılı Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, eski takımına karşı mücadele edecek. 2021 yılında Kopenhag'dan Sarı-Kırmızılılar'a transfer olan 24 yaşındaki savunma oyuncusu, iki sezon boyunca forma giydiği eski takımına karşı sahada olacak. Victor Nelsson, Kopenhag'a karşı galibiyet arayacakken, rakip takımda eski Trabzonsporlu santrfor Andreas Cornelius da yer alıyor. Ancak sakatlığı nedeniyle Cornelius'in, RAMS Park'ta sahaya çıkıp çıkmayacağı, bugün yapılacak antrenman sonrasında belli olacak.

17. Kez Gruplarda Yer Alacak

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 17. kez grup aşamasında mücadele edecek. Sarı-Kırmızılılar, bu prestijli turnuvada 10 kez elemeleri geçerek, 7 kez de doğrudan grup aşamasında yer aldı.

Galatasaray, 1993-1994 ve 2001-2002 sezonlarında 2 ön eleme turunu geçerek gruplara yükseldi. Ayrıca 1994-1995, 1997-1998, 1998-1999, 1999-2000, 2000-2001, 2003-2004 ve 2006-2007 sezonlarında elemeleri geçip gruplara kalmayı başardı. Ancak 2008-2009 ve 2021-2022 sezonlarında elemelerde elendi.

"Cim Bom," 2002-2003, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarında ise doğrudan grup aşamasında mücadele etti.

Danimarka Temcilsilerine Karşı 5. Sınav

Galatasaray, daha önce Danimarka takımlarıyla 4 kez karşı karşıya geldi. Kopenhag ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve Randers ile UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalardan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle ayrıldı. Kopenhag ile 2013-2014 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında karşılaşan Galatasaray, sahasında 3-1 kazandığı maçın ardından deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Ayrıca, 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Randers eşleşmesinde Galatasaray, 2-1 galibiyet ve 1-1 beraberlik elde etti. Danimarka temsilcisi Kopenhag ise Avrupa kupalarında Türk takımlarına karşı 8 kez mücadele etti ve bu karşılaşmalardan 5 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlikle ayrıldı.

Avrupa'da Son 18 Maçta SAdece 1 Kez Mağlup

Galatasaray, Avrupa kupalarında son 18 maçında yalnızca 1 kez mağlup oldu. Bu başarı grafiği, 2021-2022 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde Hollanda temsilcisi PSV'ye evinde 2-1 yenildikleri maçla bir istisna dışında sürdü. Sarı-kırmızılı ekip, sonrasında 12'si UEFA Avrupa Ligi ve 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri olmak üzere toplam 18 maça çıktı. Bu dönemde Galatasaray, 10 galibiyet ve 7 beraberlik elde etti. Tek mağlubiyetini ise 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda İspanyol temsilcisi Barcelona'ya karşı yaşadı.

Son Dönemde Şampiyonlar Ligi'nde Zayıf Performans

Sarı-kırmızılı ekip, son yıllarda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde istikrarlı bir performans gösteremedi. Şampiyonlar Ligi'nde son 4 grup aşamasından çıkma başarısı elde edemedi. Son 26 Şampiyonlar Ligi maçında sadece 2 galibiyet alabilen Galatasaray, 7 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı. Toplamda 116 Avrupa kupası maçına çıkan Galatasaray, bu maçlardan 28'ini kazanırken, 29 beraberlik ve 59 mağlubiyetle ayrıldı. Ayrıca, Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ise 35 maçta 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 mağlubiyet kaydetti

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftariumjustin tv, şifresiz canlı maç izle, selçuk sports, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, italya serie a canlı izle, italya ligi canlı izle, milan inter derbisi izle, milan maçı izle, inter maçı canlı izle, s sport canlı izle, s sport plus canlı izle.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium ve selçuk sports gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve içeriği paylaşan sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.