MHP Lideri Bahçeli Beşiktaş maçında "Hükümet İstifa" sloganını gerekçe göstererek Beşiktaş üyeliğinden istifa etti

MHP Lideri Bahçeli Beşiktaş maçında "Hükümet İstifa" sloganını gerekçe göstererek Beşiktaş üyeliğinden istifa etti

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün oynanan Fenerbahçe ve bugün oynanan Galatasaray, Beşiktaş taraftarınının hükümet istifa protestosu sonrası gerekçe göstererek Beşiktaş J.K. üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Karşılaşmaların seyircisiz oynanmasını istedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'de oynanan futbol maçlarında tribünlerden yükselen "hükümet istifa" sloganlarına tepki gösterdi. Bahçeli, özellikle Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki bu tezahüratları "sorumsuzluk ve şuursuzluk" olarak nitelendirdi. Ayrıca Bahçeli, stadyumlarda yaşananların ardından, futbol müsabakalarının ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması gerektiğini ifade etti.

Bahçeli'nin tepkisine sebep olan olay, Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçı olan Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşması sırasında yaşandı. Beşiktaş taraftarları, maç sırasında "hükümet istifa" sloganları attı ve depremden etkilenen çocuklar için getirdikleri oyuncakları sahaya attı.

Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, Türkiye'nin son yüzyılın en büyük deprem felaketleriyle mücadele ettiği bir dönemde, futbol maçlarında "istifa" sloganları atılmasını sorumsuzluk olarak nitelendirdi. Ayrıca Bahçeli, Beşiktaş-Antalyaspor maçında yaşanan olayların tekrarlanması halinde, futbol kulüplerinin "tuzağa düşeceği" uyarısında bulundu.

baha2.jpg

Bahçeli, Türk futbolunu "zillet ve rezalete mahkum etmek isteyenlere göz yummak, alttan almak, sessiz durmak" şeklinde nitelendirdi ve tüm kulüp başkanlarının maçların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması için acil adımlar atması gerektiğini belirtti.

Bahçeli, Beşiktaş JK üyeliğinden ayrıldı!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş tribünlerinin 'hükümet istifa' sloganlarını gerekçe göstererek Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldığı duyuruldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.