Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı Adayını ve Geçiş Süreci Yol Haritasını Açıklayacak

Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı Adayını ve Geçiş Süreci Yol Haritasını Açıklayacak

Türkiye'deki Millet İttifakı liderleri, İYİ Parti'nin ayrılmasının ardından bugün bir araya gelerek cumhurbaşkanı adayını ve geçiş süreci yol haritasını açıklayacak. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantı sonrasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının da açıklanması bekleniyor.

Türkiye'deki Millet İttifakı liderleri bugün bir araya gelerek cumhurbaşkanı adayını ve geçiş süreci yol haritasını açıklayacak. İYİ Parti'nin ayrılmasının ardından beş parti olarak devam eden ittifakta, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı da açıklanacak.

Türkiye'deki Millet İttifakı'nın, İYİ Parti'nin masadan kalkması sonrasında CHP, Saadet Partisi, DEVA, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti liderlerinin katılımıyla devam ettiği ve bugün bir araya gelerek cumhurbaşkanı adayını ve geçiş süreci yol haritasını açıklayacaklar.

13. Cumhurbaşkanı Adayı Bugün Açıklanacak

Toplantı, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde gerçekleşecek ve saat 14.00'te başlayacak. Toplantının ardından, Saadet Partisi Genel Merkezi önünde, ittifakın "en yaşlı lideri" olarak kabul edilen Karamollaoğlu tarafından cumhurbaşkanı adayının açıklanması bekleniyor. Diğer liderlerin ise büyük oranda cumhurbaşkanı yardımcıları olarak açıklanması bekleniyor.

Adaylık tanıtım toplantısının ise 10 Mart'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis'i feshetmesinden ve YSK'nin belirleyeceği seçim takviminden sonra yapılacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.