Son dakika: Binance, Varlıklarını CommEX'e Sattı

Son dakika: Binance, Varlıklarını CommEX'e Sattı

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Rusya pazarından çekilme kararı aldı. Şirket, Rusya'daki tüm varlıklarını CommEX firmasına satarak bu kararını hayata geçiriyor. Binance'in Rusya'dan çekilme kararı, Rusya'da kripto para kullanımının arttığı bir dönemde geldi.

Dünyanın En Büyük Kripto Borsası Binance, Rusya'da Faaliyetlerini Sonlandırıyor

Hong Kong - Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, Rusya'da faaliyetlerini sonlandırma kararı alarak varlıklarını CommEX firmasına sattığını açıkladı.

Binance tarafından yapılan yazılı açıklamada, şirketin Rusya'daki tüm varlıklarının CommEX firmasıyla bir anlaşma yapılarak satılmasına karar verildiği duyuruldu.

Bu adım, Binance'in Rusya pazarından tamamen çekilmesi anlamına gelirken, açıklamada Rus kullanıcılar için çıkış sürecinin sorunsuz ve adil bir şekilde tamamlanması için bir yıl süre verileceği belirtildi.

Binance Baş Uyum Görevlisi (CCO) Noah Perlman açıklamada, "Geleceği düşündüğümüzde, Rusya'da faaliyet göstermenin Binance'nin uyumluluk stratejisiyle uyumlu olmadığını görüyoruz." ifadesini kullandı.

Son dönemde Batılı ülkelerin Rusya'ya yönelik yaptırımları nedeniyle Rusya'da kripto para kullanımı artarken, Binance ise Rusya'daki faaliyetlerini sürdürme konusunda karşılaştığı yaptırım tehlikesi nedeniyle çeşitli kısıtlamalara gitmişti. Bu satış, Binance'in Rusya'daki faaliyetlerini sona erdirme stratejisinin bir parçası olarak görünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.