İŞKUR Hastanelere İlkokul Mezunu Personel ve İşçi Alımı! ATT, Hemşire, Eczane İşçisi, Diş Hekimi Asistanı, Diyetisyen, Diyaliz Teknikeri Alımları Yapılacak....

İŞKUR Hastanelere İlkokul Mezunu Personel ve İşçi Alımı! ATT, Hemşire, Eczane İşçisi, Diş Hekimi Asistanı, Diyetisyen, Diyaliz Teknikeri Alımları Yapılacak....

ATT, hemşire, eczane işçisi, ebe, hasta danışmanı gibi kadrolara yapılan personel alımı ilanları İŞKUR üzerinden yayımlandı. Duyurulara göre en az ilkokul mezunları arasından personel alımı olacağı dile getirildi.

Bu duyurulara Türkiye İş Kurumu E Şube sayfası üzerinden ulaşılabilmekte. Sayfa, açık iş ilanlarını görme veya bu ilanlara başvurma imkanı sunmasının yanında, iş arayan vatandaşlara İŞKUR’a kaydolma, işinden ayrılanlara işsizlik sigortasına başvurma ve mesleki eğitim almak isteyen vatandaşlara ise mesleki eğitim kurslarıyla ilgili bilgi veriyor. İşçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak.

İŞKUR tarafından yayımlanmış resmi iş ilanları hakkında detaylar gelmekte gecikmedi. İş arayanların farklı kadrolarda göreve alınması kararı verilerek 2020 yılı sağlık personelleri işçi alımları yapılacağı belirtildi. İŞKUR’un internet sitesinde yayımladığı duyurulara göre, farklı şehirlerde özel hastanelere ve kamu hastanelerine KPSS şartsız ve KPSS’li sağlık personeli alımı yapılacak.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE ALIM YAPAN YERLER

İŞKUR üzerinden özel hastaneler bünyesine yapılan personel alımları şu şekilde:

ATT alımı şu şekilde:

Diğer Sağlık Personeli

Diğer Sağlık Personeli

İşyeri Hemşiresi

Diş Hekimi Asistanı

Diyaliz Teknikeri

Diyetisyen

Eczane İşçisi

İş Arayanlar İçin: İŞKUR E-Şube

İŞKUR’un akıllı telefonlar için geliştirdiği uygulama ile iş arayanların kolaylıkla açık iş ilanlarına erişebileceği bir mobil uygulama olan İŞKUR e-şube, sadece iş ilanları aramanıza yardım etmekle kalmıyor; İŞKUR’a kaydolma, işinden ayrılan vatandaşlar için işsizlik sigortasına başvurma ve mesleki eğitim almak isteyen kullanıcılara bu alanda eğitim kursları ile ilgili bilgi de veriyor.

Uygulama, İŞKUR hizmet merkezlerine gidilmesine gerek bırakmadan kullanıcıların kullanıcıların konumlarına göre sokak sokak açık iş ilanlarına ve bu iş ilanlarıyla ilgili detaylara kolaylıkla ulaşabilme imkanı sağlıyor.

Uygulamada meslek türleri ve şehirler gibi arama seçeneklerini daraltabilmek de mümkün.

İşverenlere de Kolaylık Sağlıyor

İŞKUR iş arayan vatandaşlara sunduğu yardımın ve kolaylığın aynısını işverenlere de sağlamakta. İşverenler, ilan sahipleri de bu uygulamayla aradığı nitelikteki elemanlara bir tıkla ulaşabilmekteler.    
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.