İŞKUR İş İlanları Yayımladı! En Az İlköğretim Mezunu Çok Sayıda Ambar Depo Görevlisi Alımı Yapılacaktır!

İŞKUR İş İlanları Yayımladı! En Az İlköğretim Mezunu Çok Sayıda Ambar Depo Görevlisi Alımı Yapılacaktır!

İŞKUR İş İlanları arasına bir yenisi daha eklendi. Özel firmalar tarafından yapılacak alımlar arasına eklenen Ambar Depo Görevlisi alım ilanına başvuru yapacak kişilerin en az ilköğretim mezunu olma şartı aranmaktadır.

İŞKUR İş İlanları arasına bir yenisi daha eklendi. Özel firmalar tarafından yapılacak alımlar arasına eklenen Ambar Depo Görevlisi alım ilanına başvuru yapacak kişilerin en az ilköğretim mezunu olma şartı aranmaktadır. İŞKUR vasıtasıyla toplam 932 ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda farklı illerde istihdam edilmek üzere Ambar, Depo Görevlisi alımı yapılacağına değinildi.

En Az İlköğretim Mezunu Olma Şartı Aranıyor!

Türkiye İş Kurumu üzerinden özel firmalar tarafından yayımlanan 932 Ambar Depo Görevlisi iş ilanına başvuru yapmak için en az ilköğretim mezunu olma şartı aranmaktadır.

Başvuru Şekli

Başvurular başlamış olmakla beraber başvuru şartları alım ilanını yayımlayan firmaya göre farklılık gösterecektir. Genel başvuru şartları arasında başvuru yapacak olan kişilerin 18 ile 55 yaş aralığında olması gerektiği belirtilirken aynı zamanda herhangi bir sağlık sıkıntısı olmaması gerektiği de bildirildi. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11200 adresi üzerinden yapılacaktır.

Ne Kadar Maaş Alıyorlar?

Ambar Depo Görevlisi kadrosunda çalışma gösteren kişiler 2500 TL ile 3500 TL arasında maaş almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.