İŞKUR’dan Müjde Geldi! Günde 2 Saat Evden Çalışarak 1300 TL Kazanabilirsiniz! Kimler Başvurabilir? Evden Çalışmanın Koşulları Neler?

İŞKUR’dan Müjde Geldi! Günde 2 Saat Evden Çalışarak 1300 TL Kazanabilirsiniz! Kimler Başvurabilir? Evden Çalışmanın Koşulları Neler?

Pandemi sürecinde işsiz kalan veya geçinmekte zorlanan birçok kişi, yeni iş arayışında. İŞKUR ise her geçen gün iş arayan vatandaşlara yeni imkanlar sunuyor. İŞKUR tarafından verilen bu iş sayesinde günde 2 saat evinden çalışan bir kişi 1300 TL para kazanabilecek. Peki, kimler bu iş imkanına başvurabilir? İşte merak edilen tüm detaylar…

Koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlar, geçinebilmek için yeni yollar arıyorlar. İşsiz kalanların yanı sıra çalışanlar da ek işler yapmaya çalışarak maddi olarak rahatlamaya çalışıyor. İŞKUR, bu süreçte vatandaşlara destek olabilmek için birçok yeni program başlatmıştı. Meslek edindirme ve işbaşı programları sayesinde vatandaşlar meslek sahibi olurken, aldıkları ödemelerle de geçinmelerine katkı sağlandı.

Pandemi sürecinde evden çalışan veya evinden çıkamayan birçok vatandaş bulunuyor. İŞKUR son olarak yayınlamış olduğu iş imkanı ile evden çalışma fırsatı sunacak. Hem iş arayanların hem de ek iş yapmak isteyenlerin yüzünü güldürecek olan bu fırsat sayesinde evden çalışarak para kazanılabilecek. Pandemiyle mücadele kapsamında getirilen kısıtlamalar sebebiyle zaten sokağa çıkma yasakları bulunuyor. Evde oturan vatandaşlar da günde 2 saat çalışarak 1300 TL kazanma imkanını İŞKUR sayesinde bulacak.

Paketleme İşi Yaparak Para Kazanabilirsiniz

Evde durarak para kazanma imkanı elde eden vatandaşlar, günde 2-3 saat çalışarak maddi olarak rahatlama imkanı bulabilecek. İŞKUR’un sunduğu iş imkanı ile evde paketleme yaparak para kazanmak mümkün olacak. Gün içerisinde dışarı çıkmaya hiç gerek kalmadan verilen paketleme işleri yapılacak. Bu sayede 1300 TL kazanılabilecek.

Yüz binlerce vatandaşın yakından takip ettiği İŞKUR ilanlarında en çok dikkat çeken iş imkanı evden çalışma oldu. Pandemi koşullarına uygun olarak evden çıkmadan paketleme yaparak para kazanmak oldukça cazip geliyor. İŞKUR tarafından sunulan bu iş imkanına başvuran kişiler, sertifikalarını almalarının ardından işlerine başlayabilecekler. 

Kimler Başvuru Yapabilir?

İŞKUR’un sunmuş olduğu evden çalışma imkanına başvurabilmek için öncelikle T.C. vatandaşı olunması gerekiyor. Bunun yanı sıra 15 yaşını doldurmuş olmak ve devlete karşı herhangi bir suç işlememiş olmak şartları da aranıyor. Evden çalışma imkanından yararlanabilmek için işi yapmaya engel olacak herhangi bir fiziksel veya akıl hastalığının da bulunmaması gerekiyor. Öte yandan, erkekler için askerliklerini yapmış veya muaf olmaları şartı bulunuyor. Başvuracak adayların kamu haklarından mahrum edilmemiş olması da şartlar arasında yer alıyor.

Başvuruları Kaçırmayın!

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, illerinde bulunan herhangi bir İŞKUR merkezine giderek başvurularını gerçekleştirebilirler. Gereken koşulların sağlanmasının ardından başvuru formu eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. Ardından İŞKUR meslek danışmanıyla irtibata geçerek gerekli yönlendirmeleri yapıp eğitimlerine başlayabilirler. Sertifikasını alan vatandaşlar ise evlerinden yalnızca 2-3 saat çalışarak 1300 TL kazanma imkanına kavuşabilir.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum