Yeni İŞKUR İş İlanları Yayımlandı! Çok Sayıda Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı Yapılıyor! Başvuru Şartları Belli Oldu!

Yeni İŞKUR İş İlanları Yayımlandı! Çok Sayıda Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı Yapılıyor! Başvuru Şartları Belli Oldu!

İş arayan kişilerin uğrak noktası olan İŞKUR İş İlanları arasına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye İş Kurumu üzerinden her gün yeni ilan yayımlanmaktadır. İş arayan kişilerin uğrak noktası olan İŞKUR İş İlanları arasına bir yenisini daha ekledi. Yayımladığı son ilana göre İŞKUR üzerinden 718 Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı yapılacaktır. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımıyla ilgili detaylar ve başvuru linki yazımızda yer alıyor.

Koronavirüs salgını sebebiyle pek çok kişi işsiz kalırken pek çok kişi de yeni iş sahibi olmuştur. Pandemi sebebiyle iş ilanına başvurular İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılmaktadır. Alımla ilgili detaylı bilgi almak ve ilan detaylarını incelemek isteyenler için İŞKUR Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı detayları aşağıdaki gibidir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Yayımlanan personel alım ilanında genel ve özel şartlar yer almaktadır. Genel başvuru şartları her ilan için aynı olmakla beraber özel başvuru şartları alım yapılacak kadroya ve ile göre farklılık göstermektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  • En az ilkokul mezunu olmak
  • Askerlikle ilişiğinin olmaması
  • Çalışacak personelin, çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Adli sicil kaydının temiz olması
  • Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması

Başvuru Şekli

İŞKUR İş İlanları arasında bulunan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi personel alımına başvurular başlamış olmakla beraber başvuru yapmak isteyen kişilerin yukarıdaki genel başvuru şartlarını ve her ilan için ayrı yayımlanan özel başvuru şartlarını karşılaması gerekir. Başvuru şartlarını karşılamayan adayların başvuruları değerlendirilmeyecek olup olumsuz sonuçlanacaktır. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi personel alımıyla ilgili detaylı bilgi almak ve ilanlardan herhangi birine başvuru yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=10436 sitesine giriş yapabilirsiniz. Linki kopyalayıp, arama çubuğuna yapıştırarak ilanlarla ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yeni ilanlar geldiğinde haberdar olmak için www.sondakika7.com sitemizi takipte kalabilirsiniz. İlanla ilgili belirtmek istedikleriniz varsa yorum kısmından bizlere ulaşarak bildirebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.