1 Aralık 2020 burç yorumları! 2020’nin son ayında bazı burçlar dikkat! Yengeçler için değişim başlıyor! Kova, balık ve yengeçleri neler bekliyor!

1 Aralık 2020 burç yorumları! 2020’nin son ayında bazı burçlar dikkat! Yengeçler için değişim başlıyor! Kova, balık ve yengeçleri neler bekliyor!

Jupiter ve Satürn gezegenlerinin Kova burcunda yer almasıyla beraber büyük dersler gelmeye başlıyor. Hangi burçlar nasıl etkilenecek? 1 Aralık 2020 burç yorumları neler diyor? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar burada!

2020 yılını geride bırakmaya sayılı günler kaldı. Yılın son ayı olan Aralık ayından herkesin beklentiler oldukça yüksek! Ancak Aralık ayı tam bir değişim ayı olsa da bazı burçlar için olumlu bazıları için olumsuz etkileri söz konusu olabilir. Jupiter ve Satürn gezegenlerinin Kova burcunda yer almasıyla beraber büyük dersler gelmeye başlıyor. Hangi burçlar nasıl etkilenecek? 1 Aralık 2020 burç yorumları neler diyor? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar burada!

Koç burcu 1 Aralık yorumu 2020

Koç burcu 1 Aralık yorumu; Sevgili koç burçları kötü bir yılı geride bırakmak için son ayın içerisindesiniz. Jupiterin hareketi sizi oldukça olumlu yönde etkileyerek bu etkiyi de 3 yıl boyunca sürdürecek! Özellikle de yükselen burcu koç olan sevgili okurlarımız 1 Aralık size güzel enerjiler getirmeye başladı bile! Aşk hayatınızdaki gelişmeler evliliğe doğru yol alıyor!

Boğa burcu 1 Aralık yorumu 2020

Boğa burcu 1 Aralık yorumu; Boğa burcunda biraz kızgınlık ve öfke duyguları 1 Aralık tarihiyle beraber ön plana çıkıyor. Biraz daha sakin kalarak olaylara öfkesiz bakmanızı tavsiye ediyoruz. Aksi halde etrafınızdaki insanları kırabilir ve daha sonra gönüllerini almakta güçlük çekebilirsiniz. Sizin de kırılacağınız noktalar olabilir. O nedenle olabildiğince bugün tartışmalardan uzak kalmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

İkizler burcu 1 Aralık yorumu 2020

İkizler burcu 1 Aralık yorumu; Sevgili ikizler ve yükselen ikizler sizin de aralık ayından beklentileriniz oldukça yüksekti. Bu ay herkese ve her burca ayrı ayrı yenilik getiriyor. Jupiter şansınızın geri gelmesine ve ödüllendirerek yeniliklere kapı açmanızı sağlarken bir yandan da Satürn sizi zorlayabilir. Hayatınızda aniden gelişen olaylardan büyük dersler çıkarabilirsiniz.

Yengeç burcu 1 Aralık yorumu 2020

Yengeç burcu 1 Aralık yorumu; Bu ayın en şanslı burcu yengeç demek yanlış olmayacaktır. Yengeç burçları 1 Aralık- 21 Aralık tarihi arasında inanılmaz değişikliklerle karşılaşabilir. Aşk hayatlarında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Hafta boyunca finansal anlamda iyiye gidiş gözleyebilirler. Bu ayı iyi değerlendiren her yengeç ve yükselen yengeç bireyini son derece iyi gelişmeler bekliyor.

Aslan burcu 1 Kasım yorumu 2020

Aslan burcu 1 Aralık yorumu; Aralık ayı aslan burcu için de güzel haberler getiriyor. Özellikle de yükselen aslanlar için yeni girişimlerin söz konusu olacağını söylemek mümkündür. Bu girişimler sonucunda alacakları paralar da onları bir hayli tatmin edecek rakamlara ulaşıyor.

Başak burcu 1 Aralık yorumu 2020

Başak burcu 1 Aralık yorumu; Sevgili başak burçları kendi burcunuzdan biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizi adeta mest edecek. Normalde kendi burcunuzdan biriyle anlaşamayacağınızı düşünseniz de bu kez öyle olmayacak. Yükselen burcu farklı olan bu başak eril bir enerjiye de benziyor. Yeni bir aşk her an kapınızda olabilir!

Terazi burcu 1 Aralık yorumu 2020

Terazi burcu 1 Aralık yorumu; Terazi burçları için dengeler değişebilir. Hayatlarının altı üstüne gelebilir. Nitekim bunu hangi yöne çekerseniz değişimin de o yönde olacağını bilmeniz gerekiyor. Olumlu etkileri daha çok olsa da ufak tefek canınızı sıkan durumlar da ön plana çıkabilir. Ancak siz tüm olaylara bütüncül olarak yaklaşacağınız için bu sizi çok da etkilemeyecek.

Akrep burcu 1 Aralık yorumu 2020

Akrep burcu 1 Aralık yorumu; Akrep burçları da yıl boyunca çok yorulan burçlar arsında yer aldı. Ancak yılın son ayında nihayet yüzleri artık gülmeye başlıyor. Bu konuda dertleri ve tasaları varsa artık onları terk edeceğini söylemek yanlış olmayacaktır. Kendi hanelerinden biriyle yaşayacakları bir tartışma ya da ağız dalaşı biraz canlarını sıkabilir.

Yay burcu 1 Aralık yorumu 2020

Yay burcu 1 Aralık yorumu; Sevgili yaylar bir süredir kendinizi sağlık anlamında iyi hissetmiyor olabilirsiniz. Ancak bu durum Aralık ayında tamamen sona eriyor. Aya daha enerjik ve dinamik bir şekilde giriş yapıyorsunuz. Eğe dikkat ederseniz ay boyunca bu enerjinizi koruyabilirsiniz.

Oğlak burcu 1 Aralık yorumu 2020

Oğlak burcu 1 Aralık yorumu; Oğlak burçları için biraz zorlayıcı bir ay olabilir. Kendi içlerine dönecekleri ve iç hesaplaşmalara girecekleri bir gün de olabilir. Bu noktada kendilerini oldukça stres altında ve haksızlığa uğramış olarak görebilirler. Öfke ve stres kontrolünü sağlama konusunda daha temkinli olmalarını tavsiye ediyoruz. Aksi halde bütün rutin düzenlerinde kaymalar yaşayabilirler.

Kova burcu 1 Aralık yorumu 2020

Kova burcu 1 Aralık yorumu; Sevgili kova burçları ve yükselen kovalar aralık ayının ilk gününe jupiter ve Satürn girişiyle başlıyorsunuz. Tüm bu etkiler sizde ilk gün gerginlik ve huzursuzluk hissi yaratsa da aslında bu ay sizin için tam bir fırsat ayı olacak. Kendinizde yenilemek istediğini pek çok şey için tam vakti diyebiliriz. Saç rengi değişimleri, tarz ve stil değişimleri yapabilirsiniz.

Balık burcu 1 Aralık yorumu 2020

Balık burcu 1 Aralık yorumu; Balık burcu aya stabil başlıyor. Ancak ay ortasında jupiterin balık burcuna geçişinde biraz daha radikal kararlar almaya eğilimli olabilirler. Daha sonra jupiterin geri hareket yaparak kova burcuna geçişinde ise rahatlama hissi içerisinde olacaklarını söylemek de mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.