23 Ekim 2020 günlük burç yorumları! Teraziler ve Yengeçler duygusallığa dikkat etmeli!

23 Ekim 2020 günlük burç yorumları! Teraziler ve Yengeçler duygusallığa dikkat etmeli!

Koç burcundan Balık burcuna kadar tüm burçların günlük yorumları büyük ilgi görüyor. Geleceğe ışık tutan günlük burç yorumları 23 Ekim için de yorumlandı!

Herkes güne başlamadan önce burç yorumlarını okuyarak gün içinde yollarına ışık tutarlar. Aşk hayatı, ilişkiler ve tüm sosyal hayatla ilgili ipuçları veren burç yorumları her gün yeni bir gün için mesajlar verir. Bir konu hakkında karar vermekte zorlananlar günlük burç yorumlarından destek alabilir. İşte Koç burcundan balık burcuna kadar tüm burçların günlük yorumları;

Koç burcu (22 Mart – 20 Nisan)

Aşk hayatınızla ilgili birçok gelişme yaşayacaksınız. Sevdiğiniz insanlara karşı biraz daha anlayışlı olabilirsiniz. Hassas bir döneme giriyorsunuz bu yüzden insanlara karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Aile içinde birçok sorun baş gösterebilir ama sakinliğinizi korursanız bu süreç kolayca geçebilir.

Boğa burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Sağlığınızla alakalı birçok sıkıntı görebilirsiniz. Eklem ağrısı çekebilirsiniz. Ağrılar hesapta olmayan bir şekilde sizin canınızı sıkabilir. Son günlerde canınızı sıkacak birçok olay yaşanabilir. Kendinizle alakalı kararları verirken dikkatli düşünmelisiniz. Enine boyuna düşünmeden karar vermemelisiniz.

İkizler burcu (22 Mayıs – 23 Haziran)

Sosyal hayatınızdan biraz uzak kalmalısınız. Bir süre dostlarınızdan uzak kalarak kendinizi dinlemelisiniz. Arkadaşlarınız yanınızda olmak istese de biraz kendi halinizde olmalısınız. Ruhunuzu dinlendirmek size de iyi gelecektir. Sağlık açısından sorunsuz bir gün geçireceksiniz.

Yengeç burcu (22 Haziran – 23 Temmuz)

Aile hayatınızda birçok sıkıntı sizi mutsuz edecek. Aile içinde yaşanan maddi sorunlar size de yansıyabilir. Parasal anlamda birçok sıkıntı kısa süre sonra atlatılacak. Sizin bu konuda yapacağınız hiçbir şey yok. Gereksiz harcamalar yapmamalısınız.

Aslan burcu (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Aşk hayatınızla ilgili ön yargılarınızı bir kenara bırakmalısınız. Sizin ön yargılarınız yüzünden duygusal anlamda çok üzülebilirsiniz. Sosyal hayatınızdan biraz uzak kalmalısınız. Bu aralar kendinize zaman tanıyın ve huzurlu zaman geçirmeye çalışın. Manevi olarak rahat olmanız gereken bir zamana gireceksiniz. Sizin iç huzurunuz her şeyden önemli bunu unutmayın.  

Başak burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Düzen içinde bir hayat yürütüyorsunuz. Sizin bu düzen merakınız bazı zamanlarda hayatınızı kolaylaştırsa da bazen sizi çok yorabiliyor. Özellikle çevrenizdeki insanlar sizin bu takıntılı hallerinizi çok gereksiz buluyor. Kendinizi rahat hissetmek için istediğiniz gibi davranmalısınız.

Terazi burcu (23 Eylül – 22 Ekim)

Fiziksel olarak yorgun bir döneme giriyorsunuz. Fiziken çok yorgun olacağınız bir döneme giriyorsunuz. İş hayatınızla ilgili hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Aksine daha da rahat bir döneme giriş yapacaksınız. Çevrenizdeki insanlara biraz daha hassas yaklaşmalısınız.

Akrep burcu (23 Ekim – 22 Kasım)

Bu aralar çok duruldunuz. Bu kadar sakin olmanız hiç hayra alamet değil. Bu aralar maddi olarak gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmaya çalışıyorsunuz ancak bunu pek beceremiyorsunuz. Büyük bir şans sizinle olacak.

Yay burcu (23 Kasım – 22 Aralık)

Birlikte olduğunuz kişilere karşı daha hassas davranmalısınız. Ağzınızdan çıkan her laf size geri dönecek. Sabırlı davranırsanız her şey sizin için daha iyi olacak. Hassas bir dönemden çıktığınız için size karşı daha anlayışlı olunmasını bekliyorsunuz ama siz de daha hassas olursanız karşılıklı anlayışı bulacaksınız.

Oğlak burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

Artık planlarınızı yapmanın zamanı geldi. Cesaretinizi toplayın ve planlarınızı yapmak için yola koyulun. Her istediğinizi kolayca elde ediyorsunuz bu yüzden sizin karşınızda hiçbir şey duramıyor. Güçlü bir yapınız var. Şans sizden yana olacak. Eklem ağrılarına dikkat etmenizde fayda var.

Kova burcu (21 Ocak – 19 Şubat)

İkili ilişkilerinizde mutlu bir gün geçireceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz birçok arkadaşınız ile bir araya gelecek ve eski günleri konuşacaksınız. Geçmişe özlem duyduğunuz bir gün olacak ancak önünüze bakmanız gerek. Şans sizden yana. Soğuk algınlıklarına dikkat edin.

Balık burcu (20 Şubat – 21 Mart)

Kararsız bir dönemdesiniz. Karar verirken çok zorluk çekiyorsunuz. Kimsenin etkisi altında kalmamalısınız. Yeni planlarınız için çalışmalısınız. Maddi konularda birçok tartışma yaşayabilirsiniz. Bu tartışma ortamlarından uzak kalmalısınız. Sizi çok seven bir dostunuz ile görüşme yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.