24 Ekim günlük burç yorumları! Boğa, Akrep ve Yay burçları Aşk hayatlarına dikkat!

24 Ekim günlük burç yorumları! Boğa, Akrep ve Yay burçları Aşk hayatlarına dikkat!

Her güne ipucu olan günlük burç yorumları çok ilgi görüyor. Bu hafta burçları neler bekliyor? Aşk, iş ve maddi konularda neler yaşanacak?

Her burç yorumu günün tamamı hakkında bilgi verir. Tüm burçlar karar vermede ve gün içinde yapılacak olan planlardan ipuçları verir. Para, aşk, iş ve sosyal hayattan bilgiler veren günlük burç yorumları herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor. Her gün binlerce insan günlük burç yorumlarını okumaktadır.

Koç burcu (22 Mart – 20 Nisan)

Tüm kararlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekmektedir. Tüm kararlar ve sorunlarınızı konuşarak çözmelisiniz ve bu kararlar doğrultusunda hareket etmelisiniz. Acil olarak verdiğiniz her karar sizi olumsuz etkiliyor ve yanlış sonuçlar doğurmasına neden oluyor. Dikkatli düşünmelisiniz. Her konu hakkında hassas olmalısınız.

Boğa burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Hasret kaldığınız ve uzun zamandır görmediğiniz kişiler ile bir araya gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için son derece güzel bir gün. Birlikte olduğunuz kişilerle ilgili sizin alakanız olmadan bir tartışma yaşanabilir. İkili tartışmalar arasında kalabilirsiniz. Sabırlı ve sakin olursanız her olumsuzluğun üstesinden gelirsiniz.

İkizler burcu (22 Mayıs – 23 Haziran)

Aşk hayatınızla ilgili hızlı gelişen birçok olay karşısında şok olacaksınız. Birdenbire neler oluyor diye düşünebilirsiniz ama korkmamalısınız. Sorumluluk duygusu sizi korkutmasın. Acele olduğu yanlış olduğu anlamına gelmez. Olayları akışına bırakırsanız her şey daha kolay olacaktır. Sevgilinizle olan sıkıntılar sizi de biraz üzebilir ama onun hayatında yaşadığı olumsuz enerjiden kaynaklanıyor.

Yengeç burcu (22 Haziran – 23 Temmuz)

Sabah saatlerinden başlayarak akşama kadar enerjiniz sürecek. Sabah uyandığınızda büyük bir hareket ve neşe sizinle olacak. Özel hayatınızla ilgili içinden çıkılmaz bir duruma geleceksiniz. Birçok teklifi bir arada alabilirsiniz. Etrafın çok dikkatini çeken bir yapınız var. Kısa kısa seyahatler yapabilirsiniz. Hesapta olmayan seyahat planları ortaya çıkabilir.

Aslan burcu (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Son günlerde çok duygusal davranıyorsunuz. Duygularınızın esiri olmayın. Mantıklı davranmalısınız. Duygular sizi mutlu etmez ancak mantık sizi huzura kavuşturacaktır. Maddi ve manevi olarak biraz durgun bir dönemdesiniz. Diğer yandan şansınız çok açık olacak. Bazı konularda aceleci olmadan sakin hareket etmelisiniz.

Başak burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Bugün sizin için biraz stresli bir dönem olacak. Stres ve sıkıntı içinde bir gün olacağı için sakin olmalısınız. Aşk hayatınızda yeni bir isim olacak. Sürpriz bir şekilde ortaya çıkan aşkınız, sizi çok mutlu edecek. Şansınız sizin yanınızda ancak kötüye kullanmamalısınız. Sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken zamanlardasınız.

Terazi burcu (23 Eylül – 22 Ekim)

İş hayatınızla ilgili sürpriz değişiklikler olabilir. Hesapta olmayan birçok değişiklik canınızı sıkabilir. Ev içinde yaşanan olumsuz tartışmalar sizi etkileyecek bu yüzden evden bir süre uzak kalmanızda fayda var. Zira bu konular sizinle ilgili değil. Baş ağrısı ve boyun ağrısı çekebilirsiniz.

Akrep burcu (23 Ekim – 22 Kasım)

Özel hayatınızla ilgili birçok sıkıntı sizi bulabilir. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. İş hayatınızdaki birçok olay size yansıyabilir. Tartışmalardan uzak kalmalısınız. Aile hayatınız ve sosyal hayatınızda çok seviliyorsunuz. Maddi anlamda dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Gereksiz harcamalardan ve boşa emek vermekten bıkmıyorsunuz ancak bu durum sizi kötü etkileyebilir.

Yay burcu (23 Kasım – 22 Aralık)

Bugün sizin için çok duygusal bir gün olacak. Uzun süre özlediğiniz ve bir türlü buluşamadığınız biri aklınıza gelecek ve duygusal bir boşlukta hissedeceksiniz. Sizin için güzel bir gün olacak ancak duygularınıza yenik düşmemelisiniz. Özel hayatınızla ilgili birçok soru işaretleriniz var ancak tüm bu soru işaretleri sonunda aklınızdan gidecek.

Oğlak burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

Özel hayatınızla ilgili ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz ancak sabırlı olursanız tüm bu sorunlar kolayca hallolacak. İş hayatınızla ilgili sorununuz yok hatta terfi bile yükselebilirsiniz. Kariyer olarak şanslı bir gün yaşayacaksınız. Mantıklı kararlar verirseniz sizin için çok karlı bir gün olacak. Ailenizle zaman geçirmeyi ve kendinize zaman ayırmayı da unutmayın.

Kova burcu (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugün gelecek için çok fazla düşüneceksiniz. Yaşamınızla ilgili geleceğe yönelik planlar yapmalısınız. Yatırımlarınız için çok doğru bir zamandasınız. Eğer yatırım yapma planınız varsa ve erteliyorsanız bunu hemen yapmalı ve sonunu düşünmemelisiniz. Aşk hayatınızda da bazı ertelemeler sizi yıpratıyor. Özel hayatınızda aceleci olmanız size zarar vermez. Aksine artık bir adım atmak için zaman gelmiş.

Balık burcu (20 Şubat – 21 Mart)

Kararsız yapınız bir türlü son bulmuyor. Sizi sevenler ve çevrenizdekiler bu kararsızlığınıza şaşkınlıkla bakıyor. İş hayatınız ve sosyal hayatınızda net olursanız sizin için daha faydalı olacaktır. Eklem ağrısı ve bel ağrısı çekebilirsiniz. Bolca dinlenme ve sakin kalmak sizin için önerimiz olsun. Kendinize biraz zaman verin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.