24 Kasım 2020 burç yorumları! Kova kadınları bu haftaya dikkat! Ay döngüsü değişiyor, neler olacak?

24 Kasım 2020 burç yorumları! Kova kadınları bu haftaya dikkat! Ay döngüsü değişiyor, neler olacak?

24 Kasım 2020 burç yorumları için en doğru adrese geldiğinizden emin olabilirsiniz. Sizler için günün neler getireceğini ilişkin detaylı bilgilere burç yorumlarımızda yer verdik.

 24 Kasım 2020 burç yorumları için en doğru adrese geldiğinizden emin olabilirsiniz. Sizler için günün neler getireceğini ilişkin detaylı bilgilere burç yorumlarımızda yer verdik. Hangi burçları neler bekliyor? Sizin burcunuzu bekleyen iyi veya kötü olaylar var mı? Aşk, para, iş, sağlık durumları hakkında burcunuz ne diyor? Merak ettiğiniz tüm bu detaylı yorumlara içeriğimizin devamından ulaşabilirsiniz…

Boğa burcu 24 Kasım yorumu 2020

Boğa burcu 24 Kasım yorumu; Sevgili boğa burçları 24 Kasım gününüz biraz gergin geçebilir. İş konusunda yaşayacağınız gergin anlardan ötürü biraz can sıkıntısı yaşasanız da bunun gelip geçici olduğunu unutmayarak hareket etmenizi tavsiye ediyoruz. Bazılarınız öfkeyle oturup zararla kalkabilir. Bu tarz durumlar yaşamamak için biraz daha sakin kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.

Yengeç burcu 24 Kasım yorumu 2020

Yengeç burcu 24 Kasım yorumu; Yengeç ve yükselen yengeçler sizin için söze aşk enerjisiyle başlamak en doğrusu olacaktır. İlişkiniz, evliliğiniz yeni bir evreye girerek daha olumlu ve sevgi dolu geçmeye başlıyor. Bunun ilk etkisi sizin uyanışınızdan kaynaklı olacak. Hayatınızdaki insana onu sevdiğinizi daha yakından hissettirme güdünüz aynı karşılığı almanıza destek olacak. Bunun dışında sağlık ve para konusunda da yine şanslı dönemlerden birindesiniz.

Aslan burcu 24 Kasım yorumu 2020

Aslan burcu 24 Kasım yorumu; Aslan kadınları için hüzünlü bir gün başlıyor! Kendilerini harap edecek kadar ruhsal sıkıntı içerisinde hissedebilirler. Bunun somut bir nedeni olmayabilir. Ayın konumu aslan burçlarını biraz sıkabilir. Ayrıca çevrelerindeki insanların onlara karşı daha anlayışsız olduğu gibi düşüncelere de kapılabileceklerini söyleyebiliriz. Günlük rutin işlerini yaparken de biraz tembellik içerisinde olabilirler

Başak burcu 24 Kasım yorumu 2020

Başak burcu 24 Kasım yorumu; Başaklar için resmi kurum işleri ön plana çıkıyor. Yatırımlar, ev almalar, araç satın alma ya da satışa çıkarma gibi durumlar söz konusu olabilir. Başak burçları genel olarak birkaç aydır ekonomik bir ferahlık yaşıyordu. Bunun meyvelerini önümüzdeki günlerde de toplamaya devam edeceklerini söylemek yanlış olmayacaktır.

Terazi burcu 24 Kasım yorumu 2020

Terazi burcu 24 Kasım yorumu; Terazi ve yükselen teraziler sevdikleriniz ve aileniz bugün sizin için her zamankinden çok daha kıymetli olacak! Onlara karşı sevginizi sürekli gösterme eğiliminde olabilirsiniz. Bu durum onlarla zaman geçirme arzusu içine girmenize neden olarak işlerinizi de aynı zamanda biraz aksatmanıza neden olabilir. Bunların dışında günün ilerleyen saatlerinde kendinizi biraz daha halsiz hissedebilirsiniz.

Akrep burcu 24 Kasım yorumu 2020

Akrep burcu 24 Kasım yorumu; Akrep burçları giderek daha iyi konuma gelmeye başlıyorlar. İş hayatında yükselmeleri söz konusu olabilir. Maaş zamları, toplantılar ve takdirler onları bekliyor. Sorunsuz bir süreç içerisinde olacaklarını söylemek de yanlış olmayacaktır. Aşk da bu aralar kapılarını çalabilir! Bekârlar için evlilik, izdivaç konuları gündeme gelebilir. Her şeye hazırlıklı olmaları gerekiyor! Uzun süredir ilişkileri olanlar söz, nişan hazırlıklarına başlama ihtiyacı duyabilirler. Aile tanışmaları ve aynı ortamlarda sık sık zaman geçirmeler de yine gündemde olabilir.

Yay burcu 24 Kasım yorumu 2020

Yay burcu 24 Kasım yorumu; Yay burçlarında 24 Kasım günü değişik etkiler görülebilir bazılarında rutin devam ederken bazı yayların hayatında köklü değişimler söz konusu olabilir. Ayrılıklar, taşınmalar ve beraberinde tartışmalar sürekli canlarını sıkabilir. Ekonomik anlamda da gerilemenin öz konu olacağı bir hafta ile karşı karşıya kalabilirler. Tüm bu süreçleri en iyi şekilde atlatmak için kesinlikle sakin kafayla düşünüp karar vermelerinde fayda olacaktır.

Oğlak burcu 24 Kasım yorumu 2020

Oğlak burcu 24 Kasım yorumu; Oğlak burcu erkeklerinde yenilikçi ve girişimsel hareketler söz konusu olabilir. Yeni iş atılımları, ticari anlamda büyük gelişmeler hayatlarına dahil olarak, daha iyi ve konforlu bir yaşam sunabilir. Yine oğlak kadınlarında da aynı etkiler söz konusu olarak buna ilaveten ilişkilerinde de bir güç savaşıyla karşılaşmak canlarını biraz sıkabilir. Bu durumda sakin ve durağan kalmalarını büyük oranda tavsiye ediyoruz.

Kova burcu 24 Kasım yorumu 2020

Kova burcu 24 Kasım yorumu; Kova kadınları bu güne ve haftaya dikkat! Kova kadınları için özgürlük, anlam ve anlayış gibi kavramlar noktasında sorgulama süreci başlıyor. Hayatta tek başlarına var olmak zorunda kalabilirler. Bu da güçlerini yeniden keşfetmelerine ve yeni adımlar atmalarına yol açabilir. Kötü gibi görünen ama aslında son derece etkili ve iyi sonuçlar olan bir süreç olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Erkekler için ise biraz daha rutin gelişmeler söz konusu olabilir.

Balık burcu 24 Kasım yorumu 2020

Balık burcu 24 Kasım yorumu; Balık erkekleri ve balık kadınları! Üzerinizdeki tembellik gitti! Artık tamamen iş ve diğer konulara konsantre oluyorsunuz. Bu tavrınız sayesinde hızlı adımlar atarak olumlu gelişmelere şahit olabilirsiniz. Hayatınızda istediğiniz köklü değişiklikleri geçtiğimiz günlerde yaptınız. Yapamayanlarınız olsa da geneliniz bu konuda son derece başarılı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.