25 Ekim günlük burç yorumları! Bu hafta olumsuz enerjilerin esiri olmayın. Tüm burçlar harekete geçmeli!

25 Ekim günlük burç yorumları! Bu hafta olumsuz enerjilerin esiri olmayın. Tüm burçlar harekete geçmeli!

Gelecekten ve o haftadan izler barındıran günlük burç yorumları herkese ışık tutmaya devam ediyor. İşte 25 Ekim günlük burç yorumları!

Astroloji, herkesin gününe ışık tutmaya devam ediyor. Aşk, maddiyat, sağlık, kariyer ve daha birçok alanda bilgiler veren günlük burç yorumları, herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Gününe ve haftana ışık tutmak için günlük burç yorumunu okuyabilirsin. İşte 25 Ekim günlük burç yorumları;

Koç burcu (22 Mart – 20 Nisan)

Halsizlik yaşayacağınız günlerdesiniz. Kendinize dinlenmek için zaman vermelisiniz. Fiziksel olarak çok yoruluyorsunuz. Bu durum sizi kötü etkileyebilir ancak zamanla daha iyi olacaksınız. Aşk hayatınızla ilgili yeni sürprizlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Kariyerinizde bir durgunluk söz konusu olabilir.

Boğa burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Çevrenizdeki insanlar size karşı biraz daha anlayışlı olmalılar ancak siz de fazla abartmamalısınız. Duygularınızı ve düşüncelerinizi belli etmeden sakince davranmalısınız. İş hayatınızla ilgili sorunlar da kısa süreli olacak ve geçecek.

İkizler burcu (22 Mayıs – 23 Haziran)

İki insan arasında kalmanız canınızı sıkacak. Birçok olay silsilesi arasında kalacaksınız. Eğer kararsızlık yaşarsanız kalbinizin sesini dinlemenizde fayda var. Size en doğru kararı kalbiniz verdirir. Eklem ağrıları çekebilirsiniz ancak dikkat etmenizde fayda var.

Yengeç burcu (22 Haziran – 23 Temmuz)

İş hayatınızdaki değişiklik sizi mutlu edecek. Terfi durumu ve yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Birden fazla teklif alabilir ve mutlu olabilirsiniz. Kalbiniz ve kararlarınız her zaman size uğur getirecek. Aşk hayatınızda dikkat etmeniz gereken üçüncü kişiler var.

Aslan burcu (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Son günlerde kendinizi sorgulamaya başlayacaksınız ancak bu durum kısa sürecek. Geçmişinizle alakalı birçok soru işaretleri sonunda aklınızdan çekilecek. Aşk hayatınızda sürprizlere hazır olun. Akşam saatlerinde alacağınız haberler ile mutlu olacaksınız.

Başak burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Geçmişiniz ve geleceğiniz sorularınız ile karman çorman olmuş. Mutluluğunuz için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Kalbinizi dinleyerek adımlarınızı atmanızda fayda var. Ne olursa olsun kendinizi düşünmelisiniz. İkinci üçüncü kişileri düşünmek size fayda vermez.

Terazi burcu (23 Eylül – 22 Ekim)

Bu dönem sağlığınız ile ilgili bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Fiziksel olarak sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Son günlerde çok hareketsiz kaldığınız için bunun bedeli birkaç gün sonra çıkabilir. Planlarınızla alakalı değişmeler ve ertelemeler olabilir. Yeni planlar için hazırlıklı olun. Hesapta olmayan gezintiler sizi biraz da olsun mutlu edecek.

Akrep burcu (23 Ekim – 22 Kasım)

Büyük başarılar elde ederek yürüdüğünüz bu yolda size karşı sorumsuz biri var. Siz ne yaparsanız yapın görmemeye çalıştığınız bu kişiyi sonunda göreceksiniz. Aşkınız, kariyeriniz ve iş hayatınız sorunsuz şekilde giderken yanınızda görünen dostlarınıza dikkat edin. Zira gizli düşmanlık en kötüsüdür.

Yay burcu (23 Kasım – 22 Aralık)

Başarı hırsınızı bir kenara bırakarak yavaş yavaş adım atmalısınız. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Yapacağınız en kötü şey acele etmek olur. Acele alacağınız her karar ve acele yaptığınız her hareket size karşı olumsuz geri dönüş yapacak.

Oğlak burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

İç huzuru aradığınız bir döneme giriyorsunuz. Sizi mutlu eden şeyler yapmalısınız ve sizi eleştiren, anlamayan kişilerden bir süre uzak kalmalısınız. Ne olursa olsun sizin manevi duygularınız her şeyden daha önemli. Bunu unutmayın.

Kova burcu (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde çok nazara geliyorsunuz. Kendinizi huzursuz hissetmemelisiniz. Üçüncü kişilerin gözü size çok geliyor. İş hayatınızdaki ufak sorunlar size de yansıyabilir ancak korkmayın. Bu durum kısa sürecek. Arada kaldığınız durumlarda olaydan uzaklaşmanızda fayda var. Şansınız çok yerinde sadece sabırlı olun ve sakin kalın.

Balık burcu (20 Şubat – 21 Mart)

Balık burçları için rahat bir hafta olacak. Bu haftada sizin sorumluluklarınız azalacak ve biraz daha rahata kavuşacaksınız. Yapmanız gereken işler azaldıkça kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz ve dinlenmeye devam edeceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.