26 Ekim günlük burç yorumları! Duygularının esiri olan burçlar bu hafta çok üzülecek!

26 Ekim günlük burç yorumları! Duygularının esiri olan burçlar bu hafta çok üzülecek!

Günlük burç yorumları her günden ipuçları vermeye devam ediyor. Karar vermekte zorluk çekiyorsanız ve beklediğiniz bir haber varsa hemen burç yorumunuzu okuyun!

Astroloji, herkesin gününe ışık tutmaya devam ediyor. Aşk, maddiyat, sağlık, kariyer ve daha birçok alanda bilgiler veren günlük burç yorumları, herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Gününe ve haftana ışık tutmak için günlük burç yorumunu okuyabilirsin. Özellikle karar vermede zorluk çekenler günlük burç yorumlarından ipucu alabilir. İşte 26 Ekim günlük burç yorumları;

Koç burcu (22 Mart – 20 Nisan)

Şans hiç sizden yana olmuyor. Bunu kabullenmişsiniz ancak şansınızı siz yaratmalısınız. Her olay sonrasında isyan etmeniz ve sitemlerde bulunmanız sizi mutsuz etmekten başka bir şeye yaramaz. Bu yüzden biraz sabırlı olarak devam etmelisiniz.

Boğa burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Kalbinizin dolmasının zamanı geldi de geçiyor. Artık inadını kırmanın zamanı geldi. Size karşı hisleri olan biri var. Onu fark etmelisiniz. Birçok kişinin dikkatini çekiyorsunuz. Etkileyici bir havanız var. Şansınız çok açık ancak biraz hareketli olmanızda fayda var. Duygusallığınız ön planda olacak.

İkizler burcu (22 Mayıs – 23 Haziran)

Eğitim hayatınızda yapmak istedikleriniz hep yarım kalıyor ancak önünüze yeni fırsatlar çıkmaya devam ediyor. Aşk hayatınızla ilgili karmaşa kafanızı çok karıştırıyor. İki kişi arasında çok kalabilirsiniz. Kalbinizi dinleyin. Ufak tefek ağrılar dışında sağlığınızla alakalı bir sorun yaşamayacaksınız.

Yengeç burcu (22 Haziran – 23 Temmuz)

Sosyal hayattan ve tüm karamsarlıklarınızdan bir süre uzak kalmanızda fayda var. Sizi mutsuz edecek her şeyden uzak kalarak huzur bulabilirsiniz. Sağlık konusunda eklem ve baş ağrılarınız sizin canınızı sıkabilir. Aile içinde biraz fazla zaman geçirmenizde fayda var. Aileniz sizi özlüyor.

Aslan burcu (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Birden yapılan seyahat planları sizi şaşırtabilir ama gittiğiniz yerlerde çok huzurlu olacaksınız. Akşam saatlerinde gelecek haberler ile şok olabilirsiniz. Sevdiğiniz bir insanın hastalık haberi sizi üzebilir ama kısa zaman sonra her şey yola girecek. Canınızı sıkmayın biraz da olsun kendinizi düşünün.

Başak burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Davetsiz misafirler canınızı sıkabilir. Hesapta olmayan kişiler gelebilir ve bu sizi huzursuz edebilir. Şansınız sizden yana. Kariyerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aile içinde huzur hakim olacak. Bir süre uzaklaşmanız size iyi gelecek. Üçüncü kişilerin dedikodularına kulak asmayın. Herkes konuştukça siz geriliyorsunuz. Umursamamalısınız.

Terazi burcu (23 Eylül – 22 Ekim)

Stresli ve yorucu bir haftaya giriş yapacaksınız. İşlerin size kalması sizi endişe içine atsa da biraz sabırlı olursanız tüm çektikleriniz size olumlu geri dönüşler yapacak. Sıkıntılarınızı kolayca atlatabilirsiniz. Ev ve sosyal hayatınızla ilgili sorunları göz ardı etmelisiniz.

Akrep burcu (23 Ekim – 22 Kasım)

Mutluluğunuz ve huzurunuz için çevrenizdeki insanların laflarına kulak asmamalısınız. Her zaman en iyisini düşünün ve yapın. Kalbinizi dinleyin. Duygusal yapınız var. Duygularınız ve düşünceleriniz sizi her zaman doğru yola götürecektir. Baş ağrıları ve omuz ağrıları yaşayabilirsiniz.

Yay burcu (23 Kasım – 22 Aralık)

İyiliğiniz için bugün sakin kalmalısınız. Stres ve sıkıntıdan uzak durmanız sizin için faydalı olacaktır. Aşk hayatınızda birçok sorun yaşıyor gibi hissediyorsunuz ancak bu sorunlar sizden kaynaklanmıyor. Hatta sorun bile değil. Sizi mutlu edecek o kadar şey varken olumsuzluklara takılmamalısınız.

Oğlak burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

Hayatı özgür yaşayacağınız günlere giriş yapıyorsunuz. Sakin ve olduğu gibi yaşayacağınız birkaç gün size iyi gelecek. Yoğun iş temposundan biraz da olsun uzak kalacaksınız. Plan yaparken korkmayın. Ufak da olsun bir plan sizin havanızı değiştirmeye yetecektir. Her zaman kendiniz gibi olduğunuz için insanlar tarafından çok sevilen bir tarafınız var. Değerini bilin.

Kova burcu (21 Ocak – 19 Şubat)

Şansınız açık. Yapmak istediğiniz ne varsa kolayca ulaşabilirsiniz. Hiçbir sorun olmadan planlarınızı gerçekleştireceksiniz. Sosyal hayatınızla ilgili birçok mutlu anı hatırlayacaksınız. Son günlerde yalnız kalmanız biraz canınızı sıkmış. Sağlığınızla ilgili birçok pürüz çıkarıyorsunuz. Kuruntu yapmamaya çalışın çünkü sorun yok.

Balık burcu (20 Şubat – 21 Mart)

Maddi ve manevi olarak size destek olmuş biri var. Ancak bu kişinin şu an size ihtiyacı olmuş. Ne kadar çekinse de size ihtiyacı var ve size söyleyemiyor. Aile ve akraba çevrenize biraz hal hatır sorarsanız bu kişiyi kolayca bulacaksınız. Aşk hayatınızda kimseye bir türlü güvenmiyorsunuz. Zamanla kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.