28 Ekim 2020 günlük burç yorumları! Terazi burçları bu hafta sağlığına dikkat etmeli!

28 Ekim 2020 günlük burç yorumları! Terazi burçları bu hafta sağlığına dikkat etmeli!

Aşk, kariyer, sağlık ve maddi konularla ilgili ipuçları veren günlük burç yorumları günü aydınlatmaya devam ediyor!

Astroloji herkesin ilgi alanı içine girmektedir. Günden ve haftadan haberler verir. Aşk, kariyer, sosyal hayat, aile hayatı ve şansınız ile ilgili ipuçları veren burçlar herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor. Karar verirken zorlanıyorsanız, arada kaldıysanız, huzursuz hissediyorsanız günlük burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. İşte 28 Ekim günlük burç yorumları;

Koç burcu (22 Mart – 20 Nisan)

Ekim ayı bir dolunay ile kapatılacak. Belirsiz etkiler ile haftanız devam edecek. Geniş aile buluşmalarına dahil olabilirsiniz. Bu aralar doğa ile iç içe olmak istiyorsunuz. Dekor konularına merak salabilirsiniz. Diğer yandan biraz dinlenmeniz de sizin için daha iyi olacaktır. Aşk hayatınızdaki sorumluluklarınız size bu dönemde ağır gelebilir.

Boğa burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bu dönemde aşırı kilo verme ve aşırı kilo alma olaylarını yaşayabilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalmalısınız. Aşırı sıkılganlık, bunalımlar ve aşırı tepkilere dikkat etmelisiniz. Şaşırtıcı çıkışlarınız herkesin dikkatini çekecek. Biraz daha yapıcı olmaya özen göstermelisiniz. İlişki hayatınızda olumsuzluklar kısa sürecek sabırlı olun.

İkizler burcu (22 Mayıs – 23 Haziran)

Özel hayatınızda inişli çıkışlı günler sizi bekliyor. Akşam saatlerinde yakınlarınızdan davetler alabilirsiniz ayrıca güzel haberler alabilirsiniz. Önümüzdeki 10 gün sizin için mücadele dolu geçecek. Önemli kararlar vermenin eşiğindesiniz. Her zaman kalbinizi dinleyerek hareket etmenizde fayda var.

Yengeç burcu (22 Haziran – 23 Temmuz)

Son günlerde duygusal olarak çok fazla yönlendiriliyorsunuz. Sizin zaaflarınızı bilen insanlar bu zaaflarınızı kullanıyor. Biraz gözünüzü açmanızda fayda var. Sağlık olarak birkaç sıkıntı yaşayabilirsiniz. Eklem ağrıları ve baş ağrıları yaşayabilirsiniz. Ufak tefek yapmak istediğiniz seyahatler var. Bu gezintilerinizi bir süre ertelemelisiniz.

Aslan burcu (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Hareketli bir dönemden durağan bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Sizi her zaman eğlenerek görmek isteyen bir yakınınız var. Siz mutlu oldukça o da çok mutlu oluyor. Sizi mutsuz edecek bir haber alacaksınız ancak bu haber sizden bağımsız olduğu için canınızı sıkmanız boşa olacak. Her zaman en iyi yönü düşünmelisiniz.

Başak burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Bu aralar bakımınıza dikkat edeceksiniz. Kendi güzelliğinizi ve iç dünyanızın huzurunu arama evresine giriyorsunuz. Her zaman sizinle olan bir yakınınız var. Bu kişinin size çok ihtiyacı olabilir. Bu aralar yakın çevrenizle, akrabalarınızla ve dostlarınızla olmanız gerekiyor. Diğer yandan aşk hayatınızda olacak olan sürprizlere hazırlıklı olmalısınız.

Terazi burcu (23 Eylül – 22 Ekim)

Yapmak istediklerinizi ve yaptıklarınızı gözünüzde çok büyütmeyin. Sorumluluklarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Hem karşılık alarak hem de tembellik yapamazsınız. Bu yüzden yaptığınız işlere karşı biraz daha sakin olmalısınız. İşleriniz her zaman yolunda gitmeyebilir ancak son günlerde sorunu siz yaratıyorsunuz.

Akrep burcu (23 Ekim – 22 Kasım)

Hiçbir zaman güven duygunuzu kaybetmeyin. Kalbinizi kapatıp mühürlediğinizi düşünüyorsunuz ancak bu durum kısa bir süre sonra değişebilir. Son günlerde hayatınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Karar verirken de kalbinizi dinlemenizde fayda var. Her zaman duygularınızı dinleyerek hareket ederseniz, yanlış bile olsa istediklerinizi yapmış olursunuz.

Yay burcu (23 Kasım – 22 Aralık)

Hayır demeyi öğrenmezseniz bu durum sizi olumsuz etkiler. Her zaman hayır demeyi bilmelisiniz. Sosyal hayatınızda ve aşk hayatınızda her konuda ılımlı olmak sizi bir yerden sonra bıktırır. Bu yüzden istediklerinize evet dediğiniz gibi, istemediklerinize de hayır demeyi öğrenin. Sizin bu iyi kalpli yapınızı kullanabilirler. Sağlığınızla ilgili sorun yok ancak son zamanlarda yoğun bir yorgunluk içine girebilirsiniz.

Oğlak burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

Cesaretinizi toplayın ve sevdiklerinize sevdiğinizi söyleyin. Size yüklenen sorumlulukların ağır geldiğini itiraf edin. Her şeye boyun eğmek sizi bir yere vardırmaz. Aksine insanlardan soğumaya başlıyorsunuz. İstediğiniz ortamda, istediğiniz sorumluluğu almanız gerekiyor. İstemediğiniz bir şekilde hareket etmeyin. Karar verme aşamasında olduğunuz konuları enine boyuna düşünün. Acele karar vermeyin.

Kova burcu (21 Ocak – 19 Şubat)

Yoğun bir iş temposu içine giriyorsunuz. Her zaman lider yönünüz ile öne çıktığınız için bir iş olduğunda akla ilk siz geliyorsunuz. Diğer yandan aşk hayatınızla ilgili sorumluluklarınızı da unutmamalısınız. Yakın zamanda hediye yağmuruna tutulabilirsiniz. Sizin mutlu olmanız için çaba gösteren birçok insan var. Siz de onlarla birlikte zaman geçirmelisiniz.

Balık burcu (20 Şubat – 21 Mart)

Davetsiz gelen misafirleriniz ile şok yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz ve özlediğiniz birçok kişi sizi görmeye gelecek. Bu hafta sevdikleriniz ile buluşma haftanız olacak. Aman dikkat edin, sağlığınızı da korumayı ihmal etmeyin. Aşk hayatınızla ilgili sürprizlere hazır olun. Durağan geçen ilişki hayatınız hareketlenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.