Başiskele’de 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı

Başiskele’de 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı

Türkiye genelinde her yıl 19 Ekim’de kutlanan Muhtarlar Günü dolayısıyla Başiskele’de tören düzenlendi.

Türkiye genelinde her yıl 19 Ekim’de kutlanan Muhtarlar Günü dolayısıyla Başiskele’de tören düzenlendi.

Başiskele Kent Meydanı’nda gerçekleşen programa Başiskele Kaymakamı İsmail Gültekin, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, İlçe Jandarma Komutanı Gürbüz Göksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve muhtarlar katıldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske takma ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleşen törende Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş’ın Atatürk Anıtına çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Kaymakam Gültekin ve Başkan Özlü tören sonunda törene katılan muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tek tek tebrik ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.