TOKİ Müjdeyi Verdi! Türkiye Genelinde Pek Çok Konut 120 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla Satılıyor!

TOKİ Müjdeyi Verdi! Türkiye Genelinde Pek Çok Konut 120 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla Satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bazı şehirlerde uygun fiyattan ev satışı yapmaya devam ediyor. Türkiye Genelinde Pek Çok Konut 120 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla Satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bazı şehirlerde uygun fiyattan ev satışı yapmaya devam ediyor. Türkiye genelinde 9 ilde toplamda 400 konut dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlar için 120 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2+1 ve 3+1 evlerin fiyatları 120 Bin TL’den başlayıp 260 Bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Dar Gelirliler Müjde! Artık Ev Sahibi Olabilirsiniz!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli vatandaşlar için uygun fiyatlı açık satış yöntemi sayesinde kurasız, kuralsız ev satışı yapmaya başladı. Evlerin fiyatları 120 Bin TL’den başlayıp, 260 Bin TL’ye kadar yükselmektedir.

TOKİ Sayesinde her yıl binlerce dar gelirli vatandaş ev sahibi olmaktadır. Türkiye’nin farklı illerinde bulunan evleri taksitle alacağınız için en düşük taksit tutarı 415 TL olarak belirlenmiştir. Ev almak isteyen kişiler için açık satışın başladığı gün %10, %12, %15, %25 peşinat ile maksimum 240 ay vade ile ev sahibi olabilecekler. Başvuru yapmak isteyen kişiler Halkbank ve Ziraat Bankası aracılığıyla başvurularını yapabilmektedir. Her il için başvuru tarihi değişiklik göstermekle beraber son başvuru tarihi olarak 31 Aralık tarihi belirlenmiştir.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından sunulan evlerden herhangi birini almak için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir.

Bazı İllerde Ev Fiyatları

Ankara Mamak Gülseren de bulunan 86 evin başlangıç satış fiyatı 260 Bin TL olarak belirlenmiştir. Taksit tutarı ise 1087 TL den başlamaktadır.

Denizli ve ilçelerinde yer alan 201 evin başlangıç fiyatı 120 Bin TL olarak belirlenmiş olup taksitler ise 420 TL’den başlamaktadır.

Karabük Eflani Çelebiler de yer alan 16 evin için başlangıç fiyatı 124 Bin TL olarak belirlenmiştir. Taksitler ise 415 TL den başlamaktadır.

Kars Sarıkamış Erenler Tepe Mahallesinde yer alan 5 evin başlangıç fiyatı 185 Bin TL olarak belirlenmiş olup taksitler ise 825 TL’den başlamaktadır.

Mersin Gülnar Akdeniz Mahallesinde yer alan 39 evin başlangıç fiyatı 125 Bin TL olarak belirlenmiş olup taksitler ise 419 TL’den başlamaktadır.

Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesinde yer alan 8 evin başlangıç fiyatı 256 Bin TL olarak belirlenmiş olup taksitler ise 280 TL’den başlamaktadır.

Samsun Merkez de yer alan 17 evin başlangıç fiyatı 146 Bin TL Olarak belirlenmiş olup taksitler ise 610 TL’den başlamaktadır.

Tokat Merkez de yer alan 27 evin başlangıç fiyatı 165 Bin TL olarak belirlenmiş olup taksitler ise 691 TL’den başlamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.