Bankalar borç kapatma kredisi veriyor! Akbank, Garanti BBVA, Denizbank, QNB Finansbank bankalarından 30,40 ve 50 bin TL borç kapatma kredisi nasıl alınır?  İşte tüm detaylar...

Bankalar borç kapatma kredisi veriyor! Akbank, Garanti BBVA, Denizbank, QNB Finansbank bankalarından 30,40 ve 50 bin TL borç kapatma kredisi nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

Borçları kapatmanın yollarını arayan vatandaşlar için bir müjdeli haber geldi! Artık 30,40 ve 50 bin TL tutarında borç kapatma kredisi kullanarak borçlarını kapatabilirler.

Son süreçte pandemiyle beraber ve öncesinden kalan borçlardan ötürü borcu olan vatandaşlar büyük sıkıntı çekmeye devam ediyor. Borçları kapatmanın yollarını arayan vatandaşlar için bir müjdeli haber geldi! Artık 30,40 ve 50 bin TL tutarında borç kapatma kredisi kullanarak borçlarını kapatabilirler.  Özellikle birden fazla noktaya ve bankaya borcu olan vatandaşlar tek bir kredi kullanarak borcu tek yere kanalize etmeyi daha makul görüyorlar. Bir bankaya borcu olan vatandaşlar kredi notlarında bir düşme ve kara liste durumları yoksa başka bankalardan kredi çekerek borçlarını kapatmayı ve uygun faiz seçeneklerinden faydalanmayı tercih edebilirler. Peki, hangi bankalar borç kapatma kredisi veriyor? Kimler başvuruda bulunabilir? Vade seçenekleri ve faiz oranları nelerdir? İşte, merak ettiğiniz tüm bu soruları ayrıntılı yanıtları haberimizde…

Borç kapatma kredisi nedir ve kimler çekebilir?

Borç kapatma kredisi pek çok borçlu vatandaşın tercih ettiği ilk seçeneklerden biri olarak dikkat çekiyor. Anlık ve zaruri gereksinimleri için kredi çeken vatandaşlar aylık düzenli olarak taksitlerini öderler. Nitekim bazen evdeki hesap çarşıya uymaz ve ödemeleri kaymaya başlar. Ödemeleri kayan vatandaşlara ise her geçen gün borç faizleri uygulanır. Artık işin içinden çıkamayan vatandaşlar ise borç kapatma kredisi için başvuruda bulunarak, bu krediyi kullanıp tüm borçlarını kapatmayı ve tek bir yere aylık ödeme yapmayı tercih eder. Bankalar bu noktada düşük faiz seçenekleri ve uzun fırsatları sunabiliyor. Sizin hangi bankaya borcunuz varsa o banka dışındaki bankaların borç kapatma kredi faiz oranlarını inceleyerek değerlendirebilir ve krediyi kullanıp borçlarınızı kapatabilirsiniz.

Akbank borç kapatma kredisi ve detayları

Akbank borç kapatma kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. Nitekim bankanın sunduğu borç kapatma kredileri yalnızca kredi kartı borcu olan vatandaşlara yönelik hizmet veriyor. Bunun yanı sıra vatandaşlar diğer bankalara olan borçlarını Akbank çatısı altında toplama seçeneğini de değerlendirebilirler. Banka borç kapatma kredi için 20.000 TL krediyi 12 ay geri ödemesiz olarak sunuyor. Borç kapatma kredisinin güncel faiz oranı ise %1,46 olarak yansıyor. Krediyi kullanmak isteyen vatandaşlar Akbank şubelerini ziyaret ederek başvuruda bulunabilir ve ayrıntılı bilgi alabilirler.

Garanti BBVA borç kapatma kredisi ve detayları

Garanti BBVA bankası da çeşitli borç kapatma kredisi seçenekleri sunuyor. Ayrıca yine diğer bankalara olan borçlarınızı Garanti’ye transfer etme seçeneğinden de faydalanabilirsiniz. Borcunuzu transfer ederken de bankanın sunduğu dosya masrafsız ve cazip faiz oranlı ihtiyaç kredilerinden acil ihtiyaçlarınız için faydalanabilirsiniz. Böylece tüm borçlarınız tek bir çatı altında olup, aylık tek bir noktaya ödeme yapmış olacaksınız.

Denizbank borç kapatma kredisi ve detayları

Denizbank tarafından sunulan borç kapatma kredisi ya da borç transferi ise tercihe dilen vade seçeneklerine göre farklılık gösteriyor. Vade süresi uzadıkta sunulan kredinin faiz oranlarının da artış gösterdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Ancak kısa vadeli kredilerde ise son derce düşük faiz oranları sunuluyor.

QNB Finansbank borç kapatma kredisi ve detayları

Tüm bankalar arasında en çok borç kapatma kredisi çekile banka ise QNB Finansbank oldu. QNB %1,34 olan düşük faizli borç kapatma kredisi sunduğu için çok tercih ediliyor.  10.000 TL tutarında borç kapatma kredisi kullanmak isteyen vatandaşların tümüne de 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Ancak vade süresi düştükçe sunulan kredinin faiz oranları da düşüş gösteriyor. Kıs vadeli borç kapatma kredinizi çekmek için QNB Finansbank şubelerini ziyaret edip başvuruda bulunmanız yeterli olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.