Bebeği Olanlara Müjde! Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank faizsiz 50 bin TL Kredi Veriyor!

Bebeği Olanlara Müjde! Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank faizsiz 50 bin TL Kredi Veriyor!

Bebeği olan binlerce çift ekonomik sıkıntılar içerisinde bir çocuk büyütmek istemeyip kara kara ne yapacağını düşünüyor. Devlet bankaları neyse ki yeni bebeği olan vatandaşın imdadına yetişti. 50 bin TL faizsiz kredi imkanı sağlayacağını duyurdu.

Pandeminin etkisiyle işsizlik çoğalıyor, ekonomik sıkıntılar gittikçe büyüyor. Bu durumda ihtiyaçları karşılamak da epeyce zorlaşıyor. Yeni bebeği olan binlerce çift ekonomik sıkıntılar içerisinde bir çocuk büyütmek istemeyip kara kara ne yapacağını düşünüyor. Devlet bankaları neyse ki yeni bebeği olan vatandaşın imdadına yetişti.  50 bin TL faizsiz kredi imkanı sağlayacağını duyurdu.

Kimler Bu Krediden Yararlanabilir?

Faizsiz 50 bin TL’lik kredi çekme koşulları açıklandı. İşte koşullar:

  • 18 yaşını doldurmamış çocuğu olmak
  • Yeterli Kredi puanı sahibi olmak
  • Bankalara borcu varsa düzenli olarak ödemiş olmak

Paraya en çok ihtiyaç duyulan zaman şüphesiz çocuğun olduğu zamandır. Her şeyden tasarruf edebilir insan ama çocuğunun ihtiyaçlarından edemez. Hal böyle olunca ve maddi sıkıntılar içinde olunca geriye yapacak per bir şey kalmıyor. Neyse ki devlet bankaları bu duruma bir el attı ve çocuğu olanlar için faizsiz 50 bin TL’lik destek kredisi imkanı sundu. Gereken şartları taşıyan müşteriler Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank şubelerinden, internet şubelerinden ve cep bankacılığı ile faizsiz 50 bin TL’lik destek kredisi başvurularını sağlayabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.