Düşük faizli ve kefilsiz 20.000 TL kredi müjdesi! Halkbank, Ziraat bankası, Vakıfbank ve Şekerbank kredi kampanyası 2020!

Düşük faizli ve kefilsiz 20.000 TL kredi müjdesi! Halkbank, Ziraat bankası, Vakıfbank ve Şekerbank kredi kampanyası 2020!

Çiftçiye faizsiz, devlet destekli krediler kapsamında Şekerbank ve Halkbank ihtiyacı olanlara düşük faizli 20.000 TL kredi vereceğini duyurdu!

Pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar yüzünü devletten gelecek yardım kredilerine çevirdi. İşi bozulanlar ve bu süreçte ekonomik anlamda zorluk çeken vatandaşların geneli düşük faizli kredi fırsatlarını araştırmaya devam ediyor. Özelikle de esnafın ve çiftçinin de bu süreçte zorluk çekerek kredileri takip ettiğini söylemek yanlış olmayacaktır. İki bankadan bu noktada müjdeli ve beklenen haber geldi! Çiftçiye faizsiz, devlet destekli krediler kapsamında Şekerbank ve Halkbank ihtiyacı olanlara düşük faizli 20.000 TL kredi vereceğini duyurdu!  20.000 TL düşük faizli krediden kimler faydalanabilir? Başvuru şartları nelerdir? Merak edilen tüm bu soruların güncel ve ayrıntılı cevapları haberimizde…

Şekerbank devlet destekli 20.000 TL kredi şartları

Korona virüs sürecinde etkilenen esnafa yönelik çok sayıda kredi kampanyası yapıldı. Devlet destekli 20.000 TL kredisini de kullanmak isteyen vatandaşlar koşullarını merak ediyor. Şekerbank tarafından da sunulan bu devlet destekli kredi fırsatını değerlendirmek için esnaf olmanız gerekiyor. Şekerbank bu kredi fırsatını çiftçiler başta olmak üzere vergiye tabi olan tüm işletmelere sunuyor. Bu noktada kredi sicil notunuzun iyi olması başvurunuzun da hemen onay almasını destekliyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar daha Yüksek tutarda kredi kullanabilecekleri gibi kampanya kapsamında 6 ay ertelemeli ve 36 aya varan vade fırsatlarından da faydalanabilir.

Halkbank, Ziraat bankası, Vakıfbank devlet destekli 20.000 TL kredi şartları

Kamu bankaları da esnafa ve vatandaşa yönelik çok sayıda kredi kampanyası sundu ve sunmaya da devam ediyor. Devlet destekli krediler kapsamında sunulan bu kredi kampanyasından çiftçiler faşzsşz olarak faydalanma hakkına sahip olacak. Öte yandan tüm esnaflar krediden düşük faiz ve erteleme fırsatları ile beraber faydalanabilir. Halkbank, Ziraat bankası ve Vakıfbank tarafından esnafı rahatlatması beklenen bu kredi için sicilinizin bozuk olmaması ve kredi notunuzun da yüksek olması başvurunuzun onay alma sürecini hızlandırıyor. 6 ay ertelemeli faizsiz ya da düşük faizli krediye başvurmak için en yakın kamu bankaları şubelerini ziyaret ederek ayrıntılı bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.