Faizler yükseldi bankalar kredi musluğunu açtı..! İNG bank, Ziraat bankası, Halkbank, Garanti BBVA ve İş bankası.. İhtiyaç destek kredisi

Faizler yükseldi bankalar kredi musluğunu açtı..! İNG bank, Ziraat bankası, Halkbank, Garanti BBVA ve İş bankası.. İhtiyaç destek kredisi

Bankaların destek kredileri 60.000 TL tutarında olup koşulsuz şartsız sunulacak. Peki, hangi bankalar destek kredisi veriyor? Faiz oranları ve ödeme seçenekleri nelerdir?

Korona virüs salgınının ardından çok sayıda iş yeri kapanmak zorunda kalınca vatandaşlar işsiz ve dolayısıyla da parasız kaldı. Ödemelerini yapamayan vatandaşlar ise yüzünü bankaların sunduğu kredi kampanyalarına çevirdi. İlk pandemi sürecinde iş yerleri kapatılıp, vaka sayıları düşüş gösterince yeniden açılmıştı. Nitekim ikinci dalgalanma noktasında yeniden ülkemizde sokağa çıkma kısıtlamaları getirilmeye başladı. Bu noktada yine iş yerini kapatmak zorunda kalabilecek işveren ve çalışanlara yönelik kredi kampanyaları başlatıldı. Bankaların destek kredileri 60.000 TL tutarında olup koşulsuz şartsız sunulacak. Peki, hangi bankalar destek kredisi veriyor? Faiz oranları ve ödeme seçenekleri nelerdir?

60 Bin TL’lik krediyi kimler çekebilir?

Çok sayıda banka ilerleyen günlerde kredi faiz indirimlerine gidileceğini durdu. Sürekli dalgalanan döviz kurlarının en son ki düşüşünden sonra bankalar ihtiyacı olan vatandaşlara 60 Bin TL destek kredisini düşük faiz ve uzun vade seçenekleri ile sunacak. Haberi alan vatandaşlar hangi bankaların bu krediyi sunduğunu, faiz oranlarını ve beraberinde alt ve üst limitlerini araştırmaya başladı. Bu kredi fırsatlarından herkes faydalanabilecek. Ancak başvuru için ve kredi limiti için başvuracak kişinin maaş detaylarına bakılarak vade ve üst limit kararı verilecek. Vatandaşlar kendi çalıştıkları bankaları arayarak sunulan destek kredileri hakkında daha fazla bilgi alabilirler.

İNG bank 60 Bin TL destek kredisi

İNG bank 60 Bin TL destek kredisi sunan bankalardan biri olarak son dönemde sayısız başvuru aldığını duyurdu. Kredinin alt limiti 60 Bin TL olsa da vatandaşları maaş ve gelir durumuna göre daha fazla arttırma şansları da bulunuyor. Yine genel anlamda döviz kurlarının da düşmesiyle beraber düşük faiz oranlarını sunulacağı da belirtilmişti. Güncel İNG Bank faiz oranı ise %1,44 olarak yansırken 36 ay varan da vade fırsatları sunulacak.

İş bankası 60 Bin TL destek kredisi

İş bankası da kendi müşterilerine 60 Bin TL destek kredisi sunan özel bankalar arasında yer alıyor. Yine minimum 60 Bin olarak sunulan bu krediden maaş ve gelir durumuna bağlı olarak daha fazlası da çekilebilir. 36 aya varan vade seçenekleri ve akabinde %1,44 oranındaki faizler uygulanıyor. İş bankasının bu kredisinden faydalanmayı istiyorsanız bankayla iletişime geçerek detaylı bilgi alıp başvuruda bulunabilirsiniz.

Ziraat bankası 60 Bin TL destek kredisi

Kamu bankaları düşük faizli kredi kampanyalarını ilk başlatan bankalar olarak biliniyor. Ziraat bankası da kendi müşterilerine ihtiyaç, destek kredisi kapsamında 60 Bin TL ve üzeri kredi fırsatı sunuyor. Krediden faydalanmak isteyen baka müşterileri düşük faiz oranları ve uzun vade seçeneklerinden da faydalanabilecek. Ziraat Bankası bu kredi için %1,45’ten başlayan faiz oranları sunuyor.

Halkbank 60 Bin TL destek kredisi

Halkbank da hem kendi müşterilerine hem de müşterisi olmayan ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yönelik yeni, güncel kredi kampanyaları sunduğunu duyurdu. 60 Bin TL destek kredisi olarak sunulan kredi için ise üst limiti belirleyen unsur yine krediyi kullanacak kişinin ekonomik gelir durumu olacak. İhtiyaç kredisi kapsamında olan bu kredi için uygulanacak faiz oranı ise %1,44 oranında yansırken 36 aya varan da vade seçenekleri sunuluyor.

Garanti BBVA 60 Bin TL destek kredisi

Garanti BBVA da kendi müşterilerine sayısız kredi destek kampanyası sunan bankalar arsında yer alıyor. Kredi faiz oranları kamu bankalarına nazaran bir tık daha yüksek olsa da kendi müşterilerinin sıklıkla tercih ettiği bankalar arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.