Ziraat bankası, Vakıfbank, Halkbank, QNB Finansbank ve Şekerbank coştu! Kredi borçlarınızı hemen yapılandırabilirsiniz

Ziraat bankası, Vakıfbank, Halkbank, QNB Finansbank ve Şekerbank coştu! Kredi borçlarınızı hemen yapılandırabilirsiniz

Bankalar ardı ardına borç kapatma kredisi vermeye başladı. Uygun faiz oranları ile birlikte 3 ay borç erteleme fırsatı sunuluyor. Ziraat Bankası ve Halk Bankası tarafından 36 ay taksitle kredi veriliyor. Vakıfbank ve Şekerbank ise borç kredilerine ek olarak erteleme seçeneği sunuyor. Borcu olan vatandaşlara sunulan kredi faiz

Bankalar ardı ardına borç kapatma kredisi vermeye başladı. Borçlar tek çatı altında toplanarak uygun kredi imkanlarıyla ödenebilir. Uygun faiz oranları ile birlikte 3 ay borç erteleme fırsatı sunuluyor. Ziraat Bankası ve Halk Bankası tarafından 36 ay taksitle kredi veriliyor. Vakıfbank ve Şekerbank ise borç kredilerine ek olarak erteleme seçeneği sunuyor. Borcu olan vatandaşlara sunulan kredi faiz oranları ve vade sayısı netlik kazandı!

Dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci en ağır bedeli ekonomi alanında ödetiyor. Milyonlarca vatandaş pandemiden dolayı borçlarını zamanında ödemeyi başaramadı. Enflasyon oranlarının yükselmesi, döviz kurundaki artış ve kredi faiz oranları yüzünden borçlar katlanarak arttı. Devlet tarafından sunulan sosyal yardımlara rağmen; ekonomideki dalgalanmalar ağır bir yük haline dönüştü. Normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte bankalarda vatandaşlara yeni fırsatlar sunuyor. Tüketicilerin borçlarını tek çatı altında toplamasına imkan veren borç kapatma kredisi sunuluyor. Bankalar birer birer kredi kampanyalarını açıklamaya başladı.

Ziraat Bankası Borç Kapatma Kredisi

Türkiye’nin en büyük kamu bankası konumunda bulunan Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi veriyor. Müşterilerine 36 ay taksit seçeneği ile nakit desteğinde bulunuyor. 50 bin liraya kadar ulaşan borç kapatma kredisi için yüzde 1.51 oranında faiz uygulanacak. 36 ay vadeli 50 bin lira tutarındaki kredinin taksit ödemeleri bin 902 lira olarak belirlendi. Kredi miktarı ve taksit seçeneği isteğe bağlı olarak değiştirilebiliyor.

HalkBankası Borç Transferi ve Faiz Oranı 

Kamu bankası statüsünde yer alan Halk Bank’ta borç transferi imkanı sunuyor. Borçlarını tek çatı altında toplamak isteyen vatandaşlar açısından Halk Bankası hizmetinin avantajları bulunuyor. Ziraat Bankasından farklı olarak yüzde 1.61 oranında faiz uygulanıyor. 50 bin liraya kadar nakit desteği ve 36 ay taksit seçeneği bulunuyor.

Vakıfbank’tan Borç kapatma kredisi

Vakıfbank müşterilerine borç kapatma kredisi sunmuyor. Lakin, ihtiyaç kredisi altında 125 bin liraya kadar hızlı kredi veriliyor. Vakıfbank, diğer bankalardan farklı olarak müşterilerine değişken taksit imkanı ve 3 ay borç erteleme seçeneği sunuyor. 36 ay vadeli kredi ödemelerinde istediğiniz kadar para yatırılabiliyor. Ayrıca, balon ödeme ve azalan taksit seçeneğini de kullanabilirsiniz. Kamu bankası Vakıfbank'tan borç kapatma kredisi için ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. 3 Ay ertelemeli borç kapatma kredisinin faiz oranı yüzde 1,55 oranında geri ödemesi bulunmakta.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi

QNB Finansbank borç kapatma kredileri arasında en avantajlı konumda bulunuyor. Müşterilerine hızlı kredi imkanı tanıyan banka 30 bin liraya kadar ödeme yapıyor. 36 ay vade ile alınan 30 bin liralık kredinin geri ödemesi aylık 1.115,15 liraya denk geliyor. Finansbank faiz oranı yüzde 1.36 olurken, borç transferi seçeneği de sunuluyor.

Şekerbank’tan Borç Kapatma Kredisi

Şekerbank tarafından müşterilerine verilen borç kapatma kredisi için üst limit 50 bin liradır. Faiz oranı yüzde 2.09 olarak belirlendi. 36 ay taksit seçeneğiyle verilen kredinin ilk 3 aylık dönemi ertelenebiliyor. Ayrıca, bir sene boyunca taksitler düşük ücret ödemesiyle gerçekleştirilebiliyor. Şekerbank'tan 30 bin liralık borç kapatma kredisi için 36 ay taksitle 1,275.13 TL olarak aylık ödemesini yapabilirsiniz. Geri ödeme faiz oranı yüzde 2.09 olarak hesaplanmıştır.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum