Halkbank’ın bu kampanyası çok konuşulacak! Emekliye sunduğu kampanya şok yarattı!

Halkbank’ın bu kampanyası çok konuşulacak! Emekliye sunduğu kampanya şok yarattı!

Halkbank emekli müşterisi olmak için ne yapmak gerekiyor? İşte, habere ilişkin merak ettiğiniz tüm detaylar burada!

Emekli vatandaşlara yönelik Halkbank tarafından yapılan kredi kampanyası ilgi odağı oldu. Bildiğiniz üzere bankalar emekli müşterileri çekmek üzere son derece dikkat çeken kampanyalar düzenliyor. Özellikle de taahhüt sürelerinin dolmasına yakın büyük teklifler yaparak müşteriyi bankaya çekmeyi hedefliyorlar. Emekli maaşlarını bankadan alan vatandaşlar da sunulan kampanya ve avantajları değerlendirerek bankalar arasından seçim yapıyor. Halkbank bu kez sunduğu fırsat ile fark yarattı! Emekli müşterilerine tam 100 Bin TL kredi vereceğini duyurdu. Sırf bu kampanyada ötürü bankasını değiştiren emekliler de oldu. Peki, başka kimler bu kampanyada faydalanabilir? Halkbank emekli müşterisi olmak için ne yapmak gerekiyor? İşte, habere ilişkin merak ettiğiniz tüm detaylar burada!

Halkbank mutlu emekli kredilerinde düşük faiz fırsatı!

Mevcut Halbank müşteri ya da emekli maaşını Halbank’a taşımayı düşünen tüm vatandaşlar bankanın sunduğu düşük faizli kredi fırsatlarından faydalanabiliyor. Ancak emekli müşterileri için sundukları kredi kampanyalarının daha dikkat çekici olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Özelikle mutlu emekli kapsamında sunulan kredi kampanyalarında 100 Bin TL çekme şansının yanı sıra son derece düşük faiz oranları ve uzun vade imkânları suluyor. Genel olara artan, azalan taksitli, ötelemeli krediler ya da 3 ayda bir ödeme şeklinde düzenlenen kampanyalar sunuluyor.

Emekliye kredi faiz oranları ve başvuru şartları

Halbank tarafından sunulan benzersiz kredi kampanyası için %1,44 faiz oranı uygulanıyor. Bunun yanı sıra kredi için 36 aya varan da vade imkanları sunuluyor. Emekliler için krediyi çekmeleri halinde aylık ödenecek taksit tutarı 3.709 TL olarak yansırken kredi tahsis ücreti de bir defaya mahsus 525TL olarak banka tarafından alınıyor. Emekliye ve Halkbank müşterisi olmak isteyenlere, maaşını Halkbank’a taşıyanlara yönelik sunulan kredi kampanyalarına vatandaşlar nereden ve nasıl başvuracaklarını da merak ediyor. Banka şubelerine giderek başvuru yapmak mümkün olsa da mevcut pandemi sürecinde Halkbank internet üzerinden de daha yoğun olarak başvuruları kabul ediyor. Emekliye kredi başvuruları için;

EMEKLİ-boşluk-T.C. KİMLİK NO-boşluk-GELİR BİLGİSİ – boşluk- TALEP EDİLEN MİKTAR ‘’yazarak 3452’ye kısa mesaj göndererek başvuruda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.