İş Bankasından Beklenen Kredi Müjdesi! Sadece 50 TL Masraf Ücreti İle İhtiyaç Kredisi Fırsatı! Hemen Başvuru Şartları Nedir?

İş Bankasından Beklenen Kredi Müjdesi! Sadece 50 TL Masraf Ücreti İle İhtiyaç Kredisi Fırsatı! Hemen Başvuru Şartları Nedir?

Türkiye İş Bankası vatandaşlara ihtiyaç kredisi desteği sunacak. Yaşanan pandemi süreci nedeniyle ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaş ikinci dalganın da gelmesiyle ekonomik olarak iyiden iyiye zorlanmaya başladı. Koronavirüs salgının getirdiği ekonomik sıkıntılar ile boğuşan vatandaşa İş Bankası’ndan kredi desteği geldi.

Yaşanan bu zorlu zamanlarda Türkiye İş Bankası’ndan 10.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı vatandaşa sunuldu. Verilecek olan kredinin özelliği 12 aylık ödeme vadesi sunarken faiz oranının yüzde 1,5 olarak belirlenmesi. Kredinin binde 5’lik kısmı ise dosya masrafı olarak alınacak. Bu da 10.000 TL’lik ihtiyaç kredisinde sadece 50 TL’lik bir tutara denk geliyor. Yani 50 TL masraf ücreti ile vatandaş 10.000 TL ihtiyaç kredisinin sahibi olabilecek. Peki bu kredi desteğinden kimler yararlanacak? İşte merak edilen bütün detaylar…

Türkiye İş Bankası vereceği ihtiyaç kredisinin 12 ay vade ile ödeneceğini ve faiz oranının ise yüzde 1,5 olarak belirlendiğini duyurdu. Üstelik teminat şartı aranmadan vatandaşa kredi verilebiliyor. Banka başvuran herkese kredi imkanını sağlıyor. Vatandaşın nakit paraya çokça ihtiyaç hissettiği bu dönemde ilaç gibi gelecek bir ihtiyaç kredisi sağlayan Türkiye İş Bankası, alanların eşit taksit ödemeleri seçmesi halinde düzenli olarak ayda 932,02 TL ile ödeme alabiliyor. 12 ayın sonunda ise verilen 10.000 TL ücret karşılığında banka sizde 11,258 TL 24 kuruş olarak geri ödeme alıyor.

Toplam faizi 1,208 TL 24 kuruş olan kredinin, yıllık maliyet oranı ise yüzde 25,06. Banka, kredi başvurusu onaylanan vatandaşlardan hayat sigortası talebinde bulunuyor. Bankanın istediği tüm belgeleri oluşturmuş vatandaşlar için kredi desteği sağlanıyor. Peki bankanın istediği belgeler neler, hangi belgelerle başvuru yapabilirsiniz?

 Türkiye İş Bankası’nın İhtiyaç Kredisi Sağlamak İçin Belirlediği Şartlar

Türkiye İş Bankası vatandaşlara kredi desteği sağlamadan önce bazı belgeler istiyor bu belgeler ve şartlar;

  • Nüfus cüzdanı kimlik fotokopisi ve T.C kimlik numarası ile başvuru yapılması,
  • Krediyi çekecek kişinin son üç aydır ikamet ettiği adres ve oraya ait olan telefon, elektrik veya su faturasını getirmeleri,
  • Kredi sağlanacak kişinin gelir belgesi,
  • Sadece şubeye özel olarak istenen bazı belgeler

Bu kredi desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, yukarıdaki belgeleri ve şartları yerine getirerek 12 ay vadeli ve yüzde 1,5 faizli bu ihtiyaç kredisinden yararlanabilirler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.