Kredi Çekmek İsteyenlere Önemli Haber: Halkbank’tan Muhteşem Kredi Fırsatı! Aylık 360 TL Geri Ödeme İle 10-30 Bin TL Kredi Veriyor.

Kredi Çekmek İsteyenlere Önemli Haber: Halkbank’tan Muhteşem Kredi Fırsatı! Aylık 360 TL Geri Ödeme İle 10-30 Bin TL Kredi Veriyor.

Pandemi sürecinde ekonomik olarak sıkıntıya düşen birçok vatandaş, ihtiyaçlarını karşılayabilmek için banka kredilerini araştırıyor. Bankalar ise her geçen gün yeni bir kredi fırsatı sunuyor. Halkbank, sunduğu Sosyal Hayata Destek kredi paketi ile birçok vatandaşa rahat bir nefes aldıracak. Kamu bankasının sunduğu kredide aylık 352 TL geri ödeme ile 50 bin TL kredi kullanılabiliyor.

COVID-19 virüsünün sebep olduğu salgının etkileri sürerken, en çok etkisinin hissedildiği alan da ekonomi olarak gözüküyor. Pandemi sürecinde işsiz kalan veya ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlar, çareyi bankalardan kredi çekmekte arıyor. Hem bankalardan hem de devletten ihtiyaç sahibi kişiler için birçok kredi desteği sunuluyor. 

Maddi olarak zor durumda olan vatandaşlar için bir kredi desteği de en çok kullanılan kamu bankalarından bir olan Halkbank tarafından geldi. Uygun ödeme koşullarıyla avantajlı krediler sunan Halkbank, Sosyal Hayata Destek kredi paketi ile ihtiyaç sahiplerine rahat bir nefes aldıracak. 360 TL ile 1.148 TL aylık ödemesi bulunan kredi paketi ile 100 bin - 30 bin TL tutarında kredi kullanımı mümkün olacak.

Ev Eşyalarınızı Kredi İle Yenileyebileceksiniz

Halkbank tarafından sunulan Sosyal Hayata Destek kredi paketinden yararlanan kişiler, kredi kapsamında ev eşyalarını yenileyebilecek. Bankanın anlaşmalı olduğu firmalardan alışveriş yapan kişiler, almış oldukları ürünlerin faturalarını getirerek krediden yararlanabilecek. Kredi kapsamında mobilya, küçük ev aletleri ve beyaz eşya gibi birçok ürün, ihtiyaç sahipleri tarafından uygun koşullarda alınabilecek.

Sosyal Hayata Destek Kredisine Nasıl Başvuru Yapılır?

Krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Halkbank’ın anlaşmalı olduğu yerli üretim yapan firmalardan alışverişlerini gerçekleştirebiliyorlar. 26 ay vade imkanı ile sunulan kredi ile 5 bin TL ile 50 bin TL arasında kredi kullanımı yapılabiliyor. Müşterilerine uygun ödeme koşulları sunan Halkbank’ın faiz oranları da oldukça düşük. Anlaşmalı firmalardan yapılan alışverişlerde uygulanacak faiz oranı yüzde 1,24 ile 1,54 olarak belirlendi.

Sosyal Hayata Destek kredisine başvurmak isteyenler, herhangi bir Halkbank şubesine giderek işlemlerini başlatabiliyorlar. Krediyi kullanabilmek için ise yapılan alışverişlerin faturalarının bankaya sunulması gerekiyor. Ayrıntılı bilgi ve başvuru işlemleri için en yakın Halkbank şubesine giderek müşteri hizmetlerinden bilgi almak mümkün.

Kredi Paketi Kapsamında Anlaşmalı Olan Firmalar

Halkbank’ın sunduğu Sosyal Hayata Destek Kredi paketi kapsamında bankanın anlaşmalı olduğu ve yerli üretim yapan firmalardan bazıları şu şekilde:

  • Accell Bisiklet Sanayi ve Ticaret A.Ş.
  • Acme Tekstil Sanayi İç ve Dış Tic. A.Ş.
  • Adalı Halı Dayanaklı Tüketim Malları Tarım Gıda Hayvancılık İnş. San. Tic. Ltd. Şti.
  • Adopen Plastik ve İnşaat San. A.Ş. 
  • Bestherm İklimlendirme San. Ve Tic. A.Ş.
  • Birsoy Mim. Mob. Müh. İnş. Taahh. Tes. San. Tic. Ltd. Şti.
  • Bisan Motosiklet ve Bisiklet San. Ve Tic. A.Ş. 
  • Erpen Plastik San. Ve Tic. A.Ş.
  • Estiva Halı Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.
  • Gnr Elektronik Ticaret Ltd. Şti.
  • Gündoğdu Mobilya Sanayi Ticaret Ltd. Şti.
  • Gürmen PVC Plastik İnşaat San. Ve Tic. A.Ş.
  • Hayal Seramik Yapı ve Ürünleri Turizm San. Tic. A.Ş.
  • İder Mobilya Dekorasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti.
  • İnci Mobilya Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.