12 Ay geri ödemesiz, 60 Ay vade ile 15 bin lira faizsiz kredi desteği geldi

12 Ay geri ödemesiz, 60 Ay vade ile 15 bin lira faizsiz kredi desteği geldi

TC vatandaşlarına özel devlet destek kredi kampanyaları başlatıldı! Kendi işini kurmak isteyenlere tam destek devletten geldi. Kendi iş yerini açmak isteyen vatandaşlar, bu kredi ile hayallerini gerçekleştirebilme imkanı bulacak. Peki söz konusu krediden kimler faydalanabilecek, şartlar neler?

Devlet destekli faizsiz kredi müjdesi geldi! Kendi işini kurmak isteyen vatandaşlar için devlet destekli kredi kampanyaları başladı. Çeşitli sektörlerde faaliyet göstermek isteyen vatandaşlar için can suyu olacak bu kredinin şartları ise her gün araştırılan konular arasında yer alıyor. Çeşitli sektörlerin canlanmasını sağlayacak olan bu destek kredilerinin detaylarını ise sizler için araştırdık. İşte devlet destekli, 12 ay geri ödemesiz ve faizsiz kredinin detayları... 15 Bin TL'ye Kadar Faizsiz Kredi Desteği 

Pandeminin başından beri devletin insanları korumak ve istihdamı devam ettirebilmek için yaptığı destekler hızla devam ediyor. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları aracılığıyla kullandırılacak olan bu kredi ile artık hayalinizdeki işi kurabilirsiniz. Kendi işini kurmak isteyen vatandaşlara sağlanan bu kredi desteği ile 15 bin TL'ye kadar finansman sağlayabilirsiniz. 

Sadece kendi iş yerini açmak isteyen vatandaşlar 12 ay geri ödemesiz ve faizsiz devlet destekli krediden faydalanabilecekler. Bu desteği almak isteyenler uzun süredir bildikleri ve yaptıkları, mesleki anlamda yeterli düzeyde hizmet sağladıkları alanlarda kredi desteğinden faydalanabilecekler. 

Genç Girişimcilere Vergi ve Prim Desteği 

Kovid-19 salgını tüm dünyada devam ederken, ülkemizde de birçok sektörde kırılmalara neden olmaya devam ediyor. Bunu önlemeye yönelik yapılan desteklerin yanı sıra sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları vatandaşlara hayallerinden vazgeçmemesi için yeni bir imkan daha tanıdı. Kovid-19 salgını sebebiyle kendine ait işini kurmak isteyen vatandaşların sayısı her geçen gün artarken yardım dayanışma vakıflarından geldi. Devletin kendince belirlemiş olduğu oranlarda kullandırılacak olan bu kredi ile çeşitli miktarlarda destek alınabilecek. 

Devlet tarafından kullandırılan faizsiz kredi genç girişimcilere de büyük bir fırsat tanıyor. Bilindiği üzere 2020 yılının başlarında genç girişimciler kendi iş yerlerini açabilsinler diye devlet tarafından vergi ve prim desteği yapılmaya devam ediyor. Bu destekten faydalanabilme şartları ise hemen hemen herkesin sağlayabileceği şekilde belirlendi.

60 Aya Kadar Vade ile 12 Ay Ödemesiz Faizsiz Kredi 

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri kapsamında devletin kullandırdığı bu kredi, 15 bin TL'ye kadar nakit imkanı sağlıyor. Vatandaşların uzman olduğu alanlarda iş yeri açmalarını sağlayan bu kredi 12 ay geri ödemesiz olarak kullandırılıyor. 12 ay geri ödemesiz dönem ve 48 ay vade ile toplamda 60 ay vadeli kredi vatandaşları bekliyor. 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum